Povezane vesti

Dodik: Otkazivanje Samita lidera Zapadnog Balkana bruka za Sarajevo, Banjaluka može biti domaćin

Dodik: Otkazivanje Samita lidera Zapadnog Balkana bruka za Sarajevo, Banjaluka može biti domaćin

Pravda pre 4 sati
Više puta smo dokazali da smo sposobni da organizujemo vrlo kompleksne, zahtevne i značajne događaje na najvišem nivou, uključujući posete državnika i međunarodnih delegacija, poručio je predsednik Srpske. S nevericom i šokom primio sam vest o… »
„S nevericom i šokom primio sam vest“: Dodik o otkazivanju Samita u Neumu

„S nevericom i šokom primio sam vest“: Dodik o otkazivanju Samita u Neumu

Danas pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je šokiran informacijom o otkazivanju Samita lidera zemalja Zapadnog Balkana i Evropske unije (EU) u Neumu, zbog neuspelog tendera i ponudio da Samit bude održan u Banjaluci. „S… »
"S nevericom i šokom primio sam vest": Oglasio se Dodik nakon skandaloznog otkazivanja Samita lidera Zapadnog Balkana u Neumu…

"S nevericom i šokom primio sam vest": Oglasio se Dodik nakon skandaloznog otkazivanja Samita lidera Zapadnog Balkana u Neumu…

Kurir pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je šokiran informacijom o otkazivanju Samita lidera zemalja Zapadnog Balkana i Evropske unije u Neumu, zbog neuspelog tendera i ponudio da Samit bude održan u Banjaluci. "S nevericom i šokom… »
Dodik: Republika Srpska je spremna da u nakraćem roku organizuje samit lidera Zapadnog Balkna i EU

Dodik: Republika Srpska je spremna da u nakraćem roku organizuje samit lidera Zapadnog Balkna i EU

Euronews pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponudio je da Republika Srpska bude domaćin samita lidera zemalja zapadnog Balkana i Evropske unije, nakon što je, kako je istakao, s nevericom i u šoku primio vest o tome da su zajedničke institucije na nivou… »
Dodik: Šokiran sam informacijom o otkazivanju Samita u Neumu, nudim da se održi u Banjaluci

Dodik: Šokiran sam informacijom o otkazivanju Samita u Neumu, nudim da se održi u Banjaluci

Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je šokiran informacijom o otkazivanju Samita lidera zemalja Zapadnog Balkana i Evropske unije (EU) u Neumu, zbog neuspelog tendera i ponudio da Samit bude održan u Banjaluci. "S… »
Dodik se nudi za domaćina samita lidera EU: "Bruka za Sarajevo" - Nisu dorasli političkom zadatku

Dodik se nudi za domaćina samita lidera EU: "Bruka za Sarajevo" - Nisu dorasli političkom zadatku

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik ponudio je da Srpska bude domaćin samita lidera zemalja zapadnog Balkana i Evropske unije, nakon što je, kako je istakao, s nevericom i u šoku primio vest o tome da su zajedničke institucije na nivou BiH… »
Dodik: Šokiran sam zbog otkazivanja Samita u Neumu, nudim da se održi u Banjaluci

Dodik: Šokiran sam zbog otkazivanja Samita u Neumu, nudim da se održi u Banjaluci

N1 Info pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je šokiran informacijom o otkazivanju Samita lidera zemalja Zapadnog Balkana i Evropske unije (EU) u Neumu, zbog neuspelog tendera i ponudio da Samit bude održan u Banjaluci. „S nevericom i… »

Vesti dana »