Повезане вести
Додик се нуди за домаћина самита лидера ЕУ: "Брука за Сарајево" - Нису дорасли политичком задатку
Вечерње новости 28.11.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик понудио је да Српска буде домаћин самита лидера земаља западног Балкана и Европске уније, након што је, како је истакао, с неверицом и у шоку примио вест о томе да су заједничке… »
Додик: Отказивање Самита лидера Западног Балкана брука за Сарајево, Бањалука може бити домаћин
Правда 28.11.2024
Више пута смо доказали да смо способни да организујемо врло комплексне, захтевне и значајне догађаје на највишем нивоу, укључујући посете државника и међународних делегација, поручио је председник Српске. С неверицом и шоком… »
„С неверицом и шоком примио сам вест“: Додик о отказивању Самита у Неуму
Данас 28.11.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је шокиран информацијом о отказивању Самита лидера земаља Западног Балкана и Европске уније (ЕУ) у Неуму, због неуспелог тендера и понудио да Самит буде одржан… »
Додик: Шокиран сам информацијом о отказивању Самита у Неуму, нудим да се одржи у Бањалуци
Нови магазин 28.11.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је шокиран информацијом о отказивању Самита лидера земаља Западног Балкана и Европске уније (ЕУ) у Неуму, због неуспелог тендера и понудио да Самит буде одржан… »
Додик: Република Српска је спремна да у накраћем року организује самит лидера Западног Балкна и ЕУ
Еуроневс 28.11.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик понудио је да Република Српска буде домаћин самита лидера земаља западног Балкана и Европске уније, након што је, како је истакао, с неверицом и у шоку примио вест о томе да су… »
"С неверицом и шоком примио сам вест": Огласио се Додик након скандалозног отказивања Самита лидера Западног Балкана у Неуму…
Курир 28.11.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је шокиран информацијом о отказивању Самита лидера земаља Западног Балкана и Европске уније у Неуму, због неуспелог тендера и понудио да Самит буде одржан у… »
Додик: Шокиран сам због отказивања Самита у Неуму, нудим да се одржи у Бањалуци
Н1 Инфо 28.11.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је шокиран информацијом о отказивању Самита лидера земаља Западног Балкана и Европске уније (ЕУ) у Неуму, због неуспелог тендера и понудио да Самит буде одржан у… »
Вести дана »
Народна банка Србије саопштила: Званични средњи курс данас је 117,2157 динара за евро
Курир пре 8 минутајош 1 повезана
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 7 сатијош 4 повезане