Povezane vesti
Ispovest Kruševljanina čita se sa knedlom u grlu: "Imao sam teško detinjstvo, na ulici sam od 9. Godine, imam oko 15 godina…
Blic 28.11.2024
Prema nezvaničnoj statistici, u Srbiji se više od 200.000 ljudi bori sa bolestima zavisnosti, a samo 2 odsto njih se leči. Pored zavisnosti od alkohola, duvana, psihoaktivnih supstanci, tu su i nove: kockanje, klađenja, igrice, internet. "Imao sam teško… »
Od 9. godine sam na ulici, probao sam sve droge, 15 godina bio u zatvoru: Reči Kruševljanina (42) kidaju dušu
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. - Imao sam teško detinjstvo, otac je maltretirao majku, bio u zatvoru. Na ulici sam od 9 godine, imam oko 15 godina u zatvoru. Probao sam marihuanu, probao sam i kokain, probao sam i heroin, probao sam ekstazi - deo je ispovesti M.P… »
Vesti dana »

Snažno nevreme pogodilo Zrenjanin i Novi Sad, RHMZ upozorava na moguće nepogode širom zemlje
Insajder pre 7 minutajoš 41 povezana

Ruski ministar pronađen mrtav nakon što ga je Putin smijenio
Al Jazeera pre 28 minutajoš 31 povezana

(BLOG) Pušten anesteziolog Stefanović, blokada ispred Mašinskog fakulteta
N1 Info pre 8 minutajoš 36 povezanih

Ona je najveći Novakov neprijatelj na tribinama: Evo ko je teniska lepotica koja posmatra meč Đokovića i De Minora!
Kurir pre 43 minutajoš 36 povezanih

Snažno nevreme pogodilo Suboticu, Zrenjanin, Šid, Vrbas, vetar lomio grane sa drveća, oštetio automobile
RTV pre 7 minutajoš 57 povezanih