Povezane vesti
Ispovest Kruševljanina čita se sa knedlom u grlu: "Imao sam teško detinjstvo, na ulici sam od 9. Godine, imam oko 15 godina…
Blic 28.11.2024
Prema nezvaničnoj statistici, u Srbiji se više od 200.000 ljudi bori sa bolestima zavisnosti, a samo 2 odsto njih se leči. Pored zavisnosti od alkohola, duvana, psihoaktivnih supstanci, tu su i nove: kockanje, klađenja, igrice, internet. "Imao sam teško… »
Od 9. godine sam na ulici, probao sam sve droge, 15 godina bio u zatvoru: Reči Kruševljanina (42) kidaju dušu
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. - Imao sam teško detinjstvo, otac je maltretirao majku, bio u zatvoru. Na ulici sam od 9 godine, imam oko 15 godina u zatvoru. Probao sam marihuanu, probao sam i kokain, probao sam i heroin, probao sam ekstazi - deo je ispovesti M.P… »
Vesti dana »
(BLOG) "Ustav na cilju": Studenti biciklisti dočekani u Kragujevcu, bakljada pristalica SNS posle skupa
N1 Info pre 11 minutajoš 26 povezanih
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 10 satijoš 10 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 5 satijoš 36 povezanih
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 5 satijoš 31 povezana