Povezane vesti
Švjontek suspendovana zbog dopinga
Radio sto plus 28.11.2024
“ITIA potvrđuje da je poljska teniserka Iga Švjontek prihvatila jednomesečnu suspenziju nakon što je bila pozitivna na zabranjenu supstancu, trimetazidin, u uzorku koji je uzet u avgustu 2024. godine”, navodi se u saopštenju. Švjontek je bila pozitivna… »
Oglasila se Iga Švjontek zbog doping afere: "Odmah želim da podelim ovo najgore iskustvo u mom životu"
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Druga teniserka planete, Iga Švjontek prvi put je rešila da se oglasi nakon svojevrsne doping afere u kojoj je potvrđeno da joj je u krvotoku pronađena nedozvoljena supstanca, trimetazidin tokom turnira u Sinsinatiju u avgustu. Ona je zbog… »
Hitno se oglasila WTA zbog Ige Švojntek: Čelna organizacija pružila podršku Poljakinji posle doping afere!
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Svetski tenis potresao je novi skandal nakon što je Iga Švjontek bila pozitivna na doping testu na turniru u Sinsinatiju, a zbog čega je dobila i jednomesečnu suspenziju, koju je u najvećoj meri već odslužila. Njoj je u uzorku pronađena… »
Vesti dana »
"Sazvao sam vanredni Savet za odbranu" Oglasio se Orban nakon što je kod gasovoda kod Kanjiže pronađen eksploziv: "Razgovarao sam sa Vučićem"
Blic pre 35 minutajoš 36 povezanih
Obmane, dronovi i komandosi – kako je CIA spasila američkog pilota iz Irana
RTS pre 25 minutajoš 59 povezanih
"Braćo moja mila, slomiće se dušmaninu krila": Student Matija pušten posle saslušanja
N1 Info pre 29 minutajoš 5 povezanih
Vučić nakon obilaska gradilišta Ekspa: Nacionalni stadion biće "State of the art", Mali: Uskoro tender za upravljače
RTV pre 15 minutajoš 17 povezanih