Povezane vesti

Šta je preparat koji je zagorčao život Igi Švjontek – tri velika skandala nastala zbog njega, jedan preti da razori WADA

Šta je preparat koji je zagorčao život Igi Švjontek – tri velika skandala nastala zbog njega, jedan preti da razori WADA

Nova 28.11.2024
: Informacija da je Iga Švjontek, doskorašnja prva teniserka sveta, pala na doping testu, šokirala je čitavu javnost, ali nije prva sportiskinja koja je "pala" na supstancu zvanu trimetazidin. Štaviše, ovo je četvrti u nizu velikih skandala koji su… »
Poljska teniserka Iga Švjontek suspendovana zbog korišćenja dopinga

Poljska teniserka Iga Švjontek suspendovana zbog korišćenja dopinga

Vesti online 28.11.2024
Međunarodna agencija jedinica za integritet tenisa (ITIA) saopštila je danas da je poljska teniserka Iga Švjontek prihvatila jednomesečnu suspenziju pošto je bila pozitivna zabranjenu supstancu trimetazidin (TMZ). U saopštenju se navodi da je… »
"Sada mogu da kažem sve, bilo mi je najgore u životu": Iga Švjontek se ovako brani od doping-skandala!

"Sada mogu da kažem sve, bilo mi je najgore u životu": Iga Švjontek se ovako brani od doping-skandala!

Mondo 28.11.2024
Poljska tenserka, petostruka grend-slem šampionka, Sjajna poljska teniserka Iga Švjontek (23), trenutno druga na svetu, oglasila se nakon što je prihvatila jednomesečnu suspenziju zbog dopinga. U njenim nalazima utvrđeno je prisustvo nedozvoljene… »
Iga Švjontek suspendovana zbog dopinga! Druga tenisera sveta u središtu skandala

Iga Švjontek suspendovana zbog dopinga! Druga tenisera sveta u središtu skandala

Mondo 28.11.2024
Poljska teniserka Iga Švjontek, svojevremeno najbolja na planeti, dobila kaznu zbog nedozvoljene supstance. Poljska tenisekra Iga Švjontek, višestruka grend slem šampionka i nekadašnja prva igračica planete, suspendovana je zbog dopinga! Trenutno… »
Iga kao Janik – doza dopinga premala da bi mogla da utiče na igru

Iga kao Janik – doza dopinga premala da bi mogla da utiče na igru

Sport klub 28.11.2024
Još se nije slegla prašina oko pozitivnih nalaza na doping test Janika Sinera a nova afera je obelodanjena. Iga Švjontek je kažnjena sa mesec dana a odmah po objavljivanju ove vesti, Poljakinja je na društvenim mrežama objasnila šta se dogodilo… »
Iga Švjontek kao Janik Siner: Poljakinja suspendovana zbog dopinga

Iga Švjontek kao Janik Siner: Poljakinja suspendovana zbog dopinga

Euronews 28.11.2024
Nije se još stišalo tenisko tlo posle zemljotresa izazvanog otkrićem da je vodeći reket sveta Janik Siner pao na doping testu i zbog toga neko vreme bio suspendovan, a danas stiže jednako žalosna informacija da je i trofejna Iga Švjontek koristila… »
Svet u neverici zbog VTA: Iga Švojntek optužena za doping, a oni uradili ovo...

Svet u neverici zbog VTA: Iga Švojntek optužena za doping, a oni uradili ovo...

Večernje novosti 28.11.2024
Jedna od najboljih teniserki svih vremena Iga Švjontek suspendovana je zbog toga što je pala na doping testu. Nedugo potom saopštenjem se oglasio i VTA. Foto: Profimedia Naime, Međunarodna agencija za teniski integritet (ITIA) danas je obelodanila da… »
"Konačno mi je dozvoljeno da kažem istinu": Iga Švjontek se oglasila o doping skandalu koji trese tenis

"Konačno mi je dozvoljeno da kažem istinu": Iga Švjontek se oglasila o doping skandalu koji trese tenis

Večernje novosti 28.11.2024
DRUGA teniserka planete Iga Švjontek suspendovana je mesec dana zbog korišćenja doping sredstava. Ova vest šokirala je sve u svetu sporta, a sada se oglasila i Poljakinja. FOTO: Tanjug/AP Međunarodna agencija za teniski integritet (ITIA) danas je… »
Iga posle doping skandala: "Postupak potvrdio moju nevinost"

Iga posle doping skandala: "Postupak potvrdio moju nevinost"

Sportske.net 28.11.2024
Druga teniserka sveta Iga Švjontek oglasila se prvi put nakon doping skandala u koji je umešana. Poljakinja je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin (TMZ), zbog čeka je bila suspendovana od 12. septembra do 4. oktobra, posle čega joj je… »
Iga Švjontek se oglasila posle doping skandala: Znam da ću biti jača nego ikad

Iga Švjontek se oglasila posle doping skandala: Znam da ću biti jača nego ikad

Danas 28.11.2024
Poljska teniserka Iga Švjontek oglasila se prvi put nakon što je bila pozitivna na doping testu na zabranjenu supstancu trimetazidin. Ona je bila privremeno suspendovana do 12. septembra do 4. oktobra, posle čega joj je uvažena žalba. „Konačno mi… »

Vesti dana »