Повезане вести
Лалатовић: "Не треба да заборавимо..."
Б92 28.11.2024
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је Нови Пазар неугодан противник, као и да му је жао што ће се сутрашња утакмица играти пред празним трибинама. "Не треба да заборавимо да смо ми овде изгубили од Новог… »
Лалатовић: Жао ми је што ћемо играти пред празним трибинама, јер тамо су најлепше утакмице када је пун стадион
Спортски журнал 28.11.2024
Желим да имамо ту већу глад, да не испадне да ривали који дођу код нас више желе да не изгубе, него што ми желимо да победимо. Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да му је жао што ће се сутрашња утакмица играти… »
Лалатовић пред Нови Пазар: Голгетери морају да прораде
Спорт клуб 28.11.2024
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је Нови Пазар неугодан противник, као и да му је жао што ће се утакмица играти пред празним трибинама. Фудбалери Војводине гостоваће у петак од 14.30 часова екипи Новог… »
Сивићева порука Војводини: "Нови Пазар није место где треба да се вадите"
Спортске.нет 28.11.2024
Тренер фудбалера Новог Пазара Томислав Сивић рекао је данас да очекује добру утакмицу против Војводине у 17. колу Супер лиге Србије, као и да су Новосађани пројектовани за Лигу Европе и Лигу конференција. "Војводина има сјајне… »
"Увек незгодан противник, али..." Лалатовић пред Нови Пазар: Жао ми је што су празне трибине, тамо су најлепше утакмице кад је…
Вечерње новости 28.11.2024
Фудбалери Војводине гостоваће у петак од 14.30 часова екипи Новог Пазара у 17. колу Суперлиге Србије, а утакмица ће бити одиграна без присуства публике. ФОТО: ФК Црвена звезда Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је… »
Сивић: Љајић највећи проблем
Спортски журнал 28.11.2024
Капитен Новопазараца није тренирао три дана, због проблема са отоком на стопалу. Тренер Новог Пазара Томислав Сивић очекује добру утакмицу против Војводине, екипе пројектоване за Лигу Европе и Лигу конференција. - Војводина има… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Нови помак у преговорима за мир у Украјини, Бела кућа потврдила: "Данас се састајемо са њима"
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Данас без воде у Београду: Залихе да спреме житељи овог дела Звездаре
Курир пре 6 минутајош 1 повезана