Povezane vesti
Lalatović: Žao mi je što ćemo igrati pred praznim tribinama, jer tamo su najlepše utakmice kada je pun stadion
Sportski žurnal pre 1 sat
Želim da imamo tu veću glad, da ne ispadne da rivali koji dođu kod nas više žele da ne izgube, nego što mi želimo da pobedimo. Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da mu je žao što će se sutrašnja utakmica igrati pred praznim… »
Lalatović pred Novi Pazar: Golgeteri moraju da prorade
Sport klub pre 2 sata
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Novi Pazar neugodan protivnik, kao i da mu je žao što će se utakmica igrati pred praznim tribinama. Fudbaleri Vojvodine gostovaće u petak od 14.30 časova ekipi Novog Pazara u 17. kolu… »
Sivićeva poruka Vojvodini: "Novi Pazar nije mesto gde treba da se vadite"
Sportske.net pre 3 sata
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da očekuje dobru utakmicu protiv Vojvodine u 17. kolu Super lige Srbije, kao i da su Novosađani projektovani za Ligu Evrope i Ligu konferencija. "Vojvodina ima sjajne igrače. Iza njih su neki… »
"Uvek nezgodan protivnik, ali..." Lalatović pred Novi Pazar: Žao mi je što su prazne tribine, tamo su najlepše utakmice kad…
Večernje novosti pre 3 sata
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u petak od 14.30 časova ekipi Novog Pazara u 17. kolu Superlige Srbije, a utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. FOTO: FK Crvena zvezda Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Novi Pazar… »
Sivić: Ljajić najveći problem
Sportski žurnal pre 3 sata
Kapiten Novopazaraca nije trenirao tri dana, zbog problema sa otokom na stopalu. Trener Novog Pazara Tomislav Sivić očekuje dobru utakmicu protiv Vojvodine, ekipe projektovane za Ligu Evrope i Ligu konferencija. - Vojvodina ima sjajne igrače. Iza njih… »
Vesti dana »
Policija pretresla kuću osumnjičenog za ubistvo u Leskovcu: Evo zašto su bili kod njega par dana pre zločina
Mondo pre 3 minutajoš 34 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki: Četvoro povređenih, trojica u kritičnom stanju
Vreme pre 4 satijoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih