Povezane vesti

Lalatović: "Ne treba da zaboravimo..."

Lalatović: "Ne treba da zaboravimo..."

B92 28.11.2024
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je Novi Pazar neugodan protivnik, kao i da mu je žao što će se sutrašnja utakmica igrati pred praznim tribinama. "Ne treba da zaboravimo da smo mi ovde izgubili od Novog Pazara - 0:1, Ljajić je i… »
Lalatović pred Novi Pazar: Golgeteri moraju da prorade

Lalatović pred Novi Pazar: Golgeteri moraju da prorade

Sport klub 28.11.2024
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Novi Pazar neugodan protivnik, kao i da mu je žao što će se utakmica igrati pred praznim tribinama. Fudbaleri Vojvodine gostovaće u petak od 14.30 časova ekipi Novog Pazara u 17. kolu Superlige… »
"Uvek nezgodan protivnik, ali..." Lalatović pred Novi Pazar: Žao mi je što su prazne tribine, tamo su najlepše utakmice kad je…

"Uvek nezgodan protivnik, ali..." Lalatović pred Novi Pazar: Žao mi je što su prazne tribine, tamo su najlepše utakmice kad je…

Večernje novosti 28.11.2024
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u petak od 14.30 časova ekipi Novog Pazara u 17. kolu Superlige Srbije, a utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. FOTO: FK Crvena zvezda Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Novi Pazar neugodan… »

Vesti dana »

U Mačvanskom okrugu 39 sela i dalje bez struje

U Mačvanskom okrugu 39 sela i dalje bez struje

Šabačke novosti pre 10 minutajoš 67 povezanih
Pojeftinilo gorivo - pale cene dizela i benzina

Pojeftinilo gorivo - pale cene dizela i benzina

Glas Zaječara pre 30 minutajoš 24 povezane
PIO fond: Osnovice osiguranja u Srbiji u 2026. uvećane 11,6 odsto

PIO fond: Osnovice osiguranja u Srbiji u 2026. uvećane 11,6 odsto

Nova ekonomija pre 1 satjoš 19 povezanih
Rusi poslali moćni 'orešnik' u Lavov, gađali i Kijev

Rusi poslali moćni 'orešnik' u Lavov, gađali i Kijev