Повезане вести

Опречне тврдње власти и опозиције о аудио снимку о изазивању инцидената на блокадама у Србији

Опречне тврдње власти и опозиције о аудио снимку о изазивању инцидената на блокадама у Србији

Слободна Европа 28.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 28. новембра да га не интересују оптужбе опозиције да функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) даје инструкције активистима те странке да изазову инциденте на блокади које… »
Невснигхт (28.11.2024)

Невснигхт (28.11.2024)

Н1 Инфо 28.11.2024
Четврта недеља од трагедије у Новом Саду када је у урушавању надстрешнице на Железничкој станици погинуло 15 особа. Министри, бивши министри и остали у ланцу одговорности хапшени, а на крају неки и пуштени - Горану Весићу… »
Вучић о Зобеници: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Вучић о Зобеници: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Радио 021 28.11.2024
Александар Вучић каже да је функционер СНС и потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница рекао да је снимак, на коме наводно организује контра-демонстранте, направљен вештачком интелигенцијом. "Ја нисам хтео ни да га питам… »
Вучић о наводном снимку Зобенице: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Вучић о наводном снимку Зобенице: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Н1 Инфо 28.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је функционер Српске напредне странке (СНС) и потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница рекао да је снимак, на коме наводно организује контра-демонстранте, направљен… »
Мариника Тепић објавила снимак: Дамир Зобеница инструира СНС активисте да изазову инциденте и вређају опозицију

Мариника Тепић објавила снимак: Дамир Зобеница инструира СНС активисте да изазову инциденте и вређају опозицију

Данас 28.11.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић је на свом Инстаграм налогу објавила аудио снимак на ком се наводно чује потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница како даје инструкције присталицама СНС-а да вређају… »
Вучић о снимку на ком Зобеница организује контра-демонстранте: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Вучић о снимку на ком Зобеница организује контра-демонстранте: Послао ми је поруку да је то вештачка интелигенција

Нова 28.11.2024
: Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да му је функционер Српске напредне странке (СНС) и потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница рекао да је снимак, на коме наводно организује контра-демонстранте… »
Тепић тврди да функционер СНС организује контра-демонстранте за сутрашњу комеморативну блокаду

Тепић тврди да функционер СНС организује контра-демонстранте за сутрашњу комеморативну блокаду

Бета 28.11.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић објавила је данас аудио-снимак особе која наводно организује контра-демонстранте за сутрашњу комеморативну акцију "Застани Србијо", која ће широм земље бити… »
АУДИО Тепић: Зобеница давао задатке члановима СНС да изазивају инциденте на акцији "Застани Србијо"

АУДИО Тепић: Зобеница давао задатке члановима СНС да изазивају инциденте на акцији "Застани Србијо"

Радио 021 28.11.2024
Потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница је дао задатак СНС активистима да изазову инциденте на блокадама, наводи посланица ССП Мариника Тепић. Она је објавила аудио запис и навела да је на њему "Зобеница који даје… »
(АУДИО) Тепић: СНС функционер даје задатке за блокаду – изазивање инцидената и вређање опозиције

(АУДИО) Тепић: СНС функционер даје задатке за блокаду – изазивање инцидената и вређање опозиције

Н1 Инфо 28.11.2024
Потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница је у телефонском разговору дао задатак СНС активистима да изазову инциденте и да вређају опозиционе лидере на локацијама које ће бити блокиране у Новом Саду, наводи се у објави… »
Тепић: СНС функционер даје задатке за блокаду – изазивање инцидената и вређање опозиције (АУДИО)

Тепић: СНС функционер даје задатке за блокаду – изазивање инцидената и вређање опозиције (АУДИО)

Нови магазин 28.11.2024
Потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница је у телефонском разговору дао задатак СНС активистима да изазову инциденте и да вређају опозиционе лидере на локацијама које ће бити блокиране у Новом Саду, наводи се у објави… »
„Неко да вређа, неко да снима!“ Послушајте како главни човек СНС за Војводину организује нападе: „Све шаљите мени, а ја ћу…

„Неко да вређа, неко да снима!“ Послушајте како главни човек СНС за Војводину организује нападе: „Све шаљите мени, а ја ћу…

Нова 28.11.2024
: Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић објавила је снимак разговора на којем је снимљен, како она тврди, потпредседник Скупштине Војводине Дамир Зобеница који даје инструкције активисти СНС да изазову инциденте… »

Вести дана »