Povezane vesti

Vučić o Zobenici: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

Vučić o Zobenici: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

Radio 021 pre 33 minuta
Aleksandar Vučić kaže da je funkcioner SNS i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom inteligencijom. "Ja nisam hteo ni da ga pitam. Evo, poslao mi je… »
Vučić o navodnom snimku Zobenice: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

Vučić o navodnom snimku Zobenice: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

N1 Info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom… »
Marinika Tepić objavila snimak: Damir Zobenica instruira SNS aktiviste da izazovu incidente i vređaju opoziciju

Marinika Tepić objavila snimak: Damir Zobenica instruira SNS aktiviste da izazovu incidente i vređaju opoziciju

Danas pre 51 minuta
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je na svom Instagram nalogu objavila audio snimak na kom se navodno čuje potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica kako daje instrukcije pristalicama SNS-a da vređaju opoziciju i izazovu… »
Vučić o snimku na kom Zobenica organizuje kontra-demonstrante: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

Vučić o snimku na kom Zobenica organizuje kontra-demonstrante: Poslao mi je poruku da je to veštačka inteligencija

Nova pre 1 sat
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom… »
Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu

Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu

Beta pre 3 sata
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je danas audio-snimak osobe koja navodno organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu akciju "Zastani Srbijo", koja će širom zemlje biti organizovana u čast 15… »
AUDIO Tepić: Zobenica davao zadatke članovima SNS da izazivaju incidente na akciji "Zastani Srbijo"

AUDIO Tepić: Zobenica davao zadatke članovima SNS da izazivaju incidente na akciji "Zastani Srbijo"

Radio 021 pre 3 sata
Potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica je dao zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente na blokadama, navodi poslanica SSP Marinika Tepić. Ona je objavila audio zapis i navela da je na njemu "Zobenica koji daje instrukcije da aktivisti SNS… »
(AUDIO) Tepić: SNS funkcioner daje zadatke za blokadu – izazivanje incidenata i vređanje opozicije

(AUDIO) Tepić: SNS funkcioner daje zadatke za blokadu – izazivanje incidenata i vređanje opozicije

N1 Info pre 4 sati
Potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica je u telefonskom razgovoru dao zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente i da vređaju opozicione lidere na lokacijama koje će biti blokirane u Novom Sadu, navodi se u objavi koju je na Iksu podelila… »
Tepić: SNS funkcioner daje zadatke za blokadu – izazivanje incidenata i vređanje opozicije (AUDIO)

Tepić: SNS funkcioner daje zadatke za blokadu – izazivanje incidenata i vređanje opozicije (AUDIO)

Novi magazin pre 4 sati
Potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica je u telefonskom razgovoru dao zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente i da vređaju opozicione lidere na lokacijama koje će biti blokirane u Novom Sadu, navodi se u objavi koju je na Iksu podelila… »
„Neko da vređa, neko da snima!“ Poslušajte kako glavni čovek SNS za Vojvodinu organizuje napade: „Sve šaljite meni, a…

„Neko da vređa, neko da snima!“ Poslušajte kako glavni čovek SNS za Vojvodinu organizuje napade: „Sve šaljite meni, a…

Nova pre 4 sati
: Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je snimak razgovora na kojem je snimljen, kako ona tvrdi, potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica koji daje instrukcije aktivisti SNS da izazovu incidente na prošlonedeljnem… »

Vesti dana »