Povezane vesti
Miljana Kulić ponovo divlja! Sada nasrnula i obezbeđenje, niko joj ništa ne može, sledi diskvalifikacija?
Kurir pre 1 sat
Miljana Kulić nastavila je haos sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Teodorom Delić. - To je moje ćebence, koje mi je Zola kupio. Tu nećeš da spavaš. Je l' nećeš više nijednu lošu reč da mi kažeš - rekla je Miljana. - Neću, kunem ti se. Bila si… »
Miljana Kulić i Ivan Marinković završili zajedno u krevetu: Šok i neverica u Eliti: On je grli i ne pušta
Blic pre 3 sata
Miljana Kulić i njen bivši partner Ivan Marinković, sa kojim ima sina Željka i sa kojim je redovno u sukobu, završili su zajedno u krevetu i šokirali ukućane i gledaoce "Elite". Naime, Miljana je nastavila je svoj sukob sa Teodorom Delić i bivšim… »
Miljana i Ivan marinković završili zajedno u krevetu! Ovom obrtu se niko nije nadao, pali i vreli dodiri, pogledajte kako je…
Kurir pre 3 sata
Gledaoci "Elite" šokirali su se nakon što su Miljana i Ivan završili zajedno u krevetu. Naime, Miljana Kulić nastavila je svoj sukob sa Teodorom Delić i Nenadom Macanovićem Bebicom, te je prišla Ivanu Marinkoviću. - Polivaš me i maltretiraš me… »
Vesti dana »
Tinejdžeri ubili svoje vršnjake: Jezivi zločini koje Srbija nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Putin preti Kijevu eksperimentalnom hipersoničnom raketom, za Trampa misli da je inteligentan
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih