Повезане вести
Миљана поново у Ивановом загрљају: Завршили у кревету (ФОТО)
Свет & Скандал 28.11.2024
Миљана Кулић и Иван Маринковић поново су присни Миљана Кулић и Иван Маринковић после вишегодишњег неслагања поново су у добрим односима, што се може видети и у ријалитију Елита, у коме су заједно. Антонио Ахел/АТАИмагес А она… »
Миљана Кулић поново дивља! Сада насрнула и обезбеђење, нико јој ништа не може, следи дисквалификација?
Курир 28.11.2024
Миљана Кулић наставила је хаос са Ненадом Мацановићем Бебицом и Теодором Делић. - То је моје ћебенце, које ми је Зола купио. Ту нећеш да спаваш. Је л' нећеш више ниједну лошу реч да ми кажеш - рекла је Миљана. - Нећу, кунем ти… »
Миљана Кулић и Иван Маринковић завршили заједно у кревету: Шок и неверица у Елити: Он је грли и не пушта
Блиц 28.11.2024
Миљана Кулић и њен бивши партнер Иван Маринковић, са којим има сина Жељка и са којим је редовно у сукобу, завршили су заједно у кревету и шокирали укућане и гледаоце "Елите". Наиме, Миљана је наставила је свој сукоб са… »
Миљана и Иван маринковић завршили заједно у кревету! Овом обрту се нико није надао, пали и врели додири, погледајте како је…
Курир 28.11.2024
Гледаоци "Елите" шокирали су се након што су Миљана и Иван завршили заједно у кревету. Наиме, Миљана Кулић наставила је свој сукоб са Теодором Делић и Ненадом Мацановићем Бебицом, те је пришла Ивану Маринковићу. - Поливаш ме и… »
Вести дана »
Квар изазвао несрећу? Наложена обдукција страдалог пилота у Црној Гори
Курир пре 35 минутајош 2 повезане
„Две милијарде рубаља на сат“: Чак и ако се успостави мир у Украјини, Кремљ не планира смањење војних издатака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана