Povezane vesti
"Bio sam lepuškast, gotivila me pa pikirala" Ivan Gavrilović progovorio o aferi sa ćerkom Slobodana Miloševića: Završilo…
Kurir pre 2 dana
Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. - To je jedno vreme koje je bilo jako turbulentno. Uvek je bilo pitanje kakvi su ti… »
"Bio sam lepuškast i popularan, pikirala me": Ivan Gavrilović o vezi sa ćerkom Slobodana Miliševića, otkrio kad su se…
Blic pre 2 dana
Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. - To je jedno vreme koje je bilo jako turbulentno. Uvek je bilo pitanje kakvi su ti… »
"Nikad se više nismo čuli": Pevač progovorio o vezi sa Marijom, evo gde danas živi ćerka Slobe Miloševića
Mondo pre 2 dana
Ivan Gavrilović otkrio detalje veze i raskida sa Marijom Milošević. Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. "To je jedno… »
Vesti dana »
Simić: Eksploziju u Zubinom Potoku Kurti koristi kao alibi za obračun protiv Srba
Kurir pre 39 minutajoš 27 povezanih
Na Kopaoniku veje li veje, a tek Zlatibor! Mećava na Pešteru i Goliji! Šta su meteorolozi najavili za ostatak Srbije, kakvo nas vreme očekuje (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Kakva majstorija Srbina: Micić izveo čudo, a komentator pao u trans (video)
Večernje novosti pre 57 minutajoš 16 povezanih
Balistička raketa lansirana iz Jemena na Izrael; Svetska narodna kuhinja prekida rad u Gazi
RTS pre 45 minutajoš 8 povezanih
Putin odobrio vojni budžet za period 2025-2027; Kijev: Poginule tri osobe u ruskom napadu na grad Herson
RTS pre 9 minutajoš 8 povezanih