Povezane vesti
"Bio sam lepuškast, gotivila me pa pikirala" Ivan Gavrilović progovorio o aferi sa ćerkom Slobodana Miloševića: Završilo se u…
Kurir 28.11.2024
Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. - To je jedno vreme koje je bilo jako turbulentno. Uvek je bilo pitanje kakvi su ti momci sa… »
"Bio sam lepuškast i popularan, pikirala me": Ivan Gavrilović o vezi sa ćerkom Slobodana Miliševića, otkrio kad su se…
Blic 28.11.2024
Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. - To je jedno vreme koje je bilo jako turbulentno. Uvek je bilo pitanje kakvi su ti momci sa… »
"Nikad se više nismo čuli": Pevač progovorio o vezi sa Marijom, evo gde danas živi ćerka Slobe Miloševića
Mondo 28.11.2024
Ivan Gavrilović otkrio detalje veze i raskida sa Marijom Milošević. Denser Ivan Gavrilović najveću popularnost uživao je devedesetih godina, a taj period obeležila mu je i veza sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom Milošević. "To je jedno vreme koje je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kraljevčani protestuju, SNS doveo simpatizere ispred svojih prostorija: Protest ispred tužilaštva u Novom Pazaru
Nova pre 34 minutajoš 30 povezanih

Biser Partizana oprezan pred revanš: „Ne smemo da se opustimo i mislimo da je gotovo – da budemo pravi pred svojim navijačima“
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

Šta znači kada se more iznenada povuče? Važno upozorenje koje može spasiti život
Serbian News Media pre 34 minutajoš 237 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za kraj jula i početak avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane