Повезане вести
"Био сам лепушкаст, готивила ме па пикирала" Иван Гавриловић проговорио о афери са ћерком Слободана Милошевића: Завршило се у…
Курир 28.11.2024
Денсер Иван Гавриловић највећу популарност уживао је деведесетих година, а тај период обележила му је и веза са ћерком Слободана Милошевића, Маријом Милошевић. - То је једно време које је било јако турбулентно. Увек је било… »
"Био сам лепушкаст и популаран, пикирала ме": Иван Гавриловић о вези са ћерком Слободана Милишевића, открио кад су се…
Блиц 28.11.2024
Денсер Иван Гавриловић највећу популарност уживао је деведесетих година, а тај период обележила му је и веза са ћерком Слободана Милошевића, Маријом Милошевић. - То је једно време које је било јако турбулентно. Увек је било… »
"Никад се више нисмо чули": Певач проговорио о вези са Маријом, ево где данас живи ћерка Слобе Милошевића
Мондо 28.11.2024
Иван Гавриловић открио детаље везе и раскида са Маријом Милошевић. Денсер Иван Гавриловић највећу популарност уживао је деведесетих година, а тај период обележила му је и веза са ћерком Слободана Милошевића, Маријом Милошевић… »
Вести дана »

Укинут кућни притвор Марији Васић и двојици активиста осумњичених за позивање на насилну промену уставног уређења
РТС пре 1 сатјош 53 повезане

Демократска странка критиковала поруке Урсуле фон дер Лајен након посете Београду
Глас Шумадије пре 2 сатајош 54 повезане

Студенти у блокади Пољопривредног демантовали МУП: То није налог ниједне наше колегинице
Нови магазин пре 1 сатјош 26 повезаних

Ово је разлог зашто се Мирка није појавила на саслушању: Глумица требала да сведочи у случају супруга и а.К.
Телеграф пре 1 сатјош 47 повезаних