Povezane vesti
Leskovčani odali počast ubijenom Andreji, održano i opelo
Stav.life 28.11.2024
Više stotina Leskovčana, među kojima je najviše bilo srednjoškolaca, okupilo se danas na mestu gde je juče ubijen sedamnaestogodišnji Andreja, da zapale sveće i odaju počast. Tišinu na mestu zločina prekidali su jecaji, a onda se čuo tužni glas jedne… »
Stotine srednjoškolaca zapalilo sveće na mesto ubistva maloletnog Andrije Ilića: „Izvinite deco što ne možemo da vas spasimo…
Rešetka 28.11.2024
Očajna tišina i jecaji odjekivali su večeras na mestu ubistva šesnaestogodišnjeg Andrije Ilića iz Leskovca, gde se više stotina Leskovčana okupilo kako bi odali počast tragično nastradalom mladiću. Među okupljenima najviše je bilo srednjoškolaca… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 44 minutajoš 3 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 54 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 29 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana