Povezane vesti
Vučić: Zobenica mi je rekao da je navodni snimak napravljen veštačkom inteligencijom
Moj Novi Sad pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom… »
AUDIO: Tepić objavila snimak funkcionera koji daje instrukcije SNS aktivistima da izazovu incidente
Moj Novi Sad pre 2 dana
Marinika Tepić objavila je danas audio snimak u kom se čuje kako potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica, prema njenim tvrdnjama, u telefonskom razgovoru daje zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente i da vređaju opozicione lidere na… »
Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu
Radio sto plus pre 2 dana
Tepić na društvenoj mreži Iks (X) tvrdi da je osoba koja na snimku daje instrukcije funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica. “I šta ćemo sad, Vučiću? Raskrinkani ste. Evo snimka. Tvoj i… »
Vesti dana »
Jake snage kosovske policije na Severu Kosova i Metohije, dvoje Srba i dalje u pritvoru
Euronews pre 1 minutjoš 27 povezanih
Na Kopaoniku veje li veje, a tek Zlatibor! Mećava na Pešteru i Goliji! Šta su meteorolozi najavili za ostatak Srbije, kakvo nas vreme očekuje (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Kakva majstorija Srbina: Micić izveo čudo, a komentator pao u trans (video)
Večernje novosti pre 55 minutajoš 16 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael bombardovao sirijsku vojnu infrastrukturu na granici sa Libanom
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Šmihal: Od početka napada Rusije na Ukrajinu oštećeno 15 civilnih aerodroma
Al Jazeera pre 1 satjoš 8 povezanih