Povezane vesti
Vučić: Zobenica mi je rekao da je navodni snimak napravljen veštačkom inteligencijom
Moj Novi Sad 28.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom… »
AUDIO: Tepić objavila snimak funkcionera koji daje instrukcije SNS aktivistima da izazovu incidente
Moj Novi Sad 28.11.2024
Marinika Tepić objavila je danas audio snimak u kom se čuje kako potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica, prema njenim tvrdnjama, u telefonskom razgovoru daje zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente i da vređaju opozicione lidere na… »
Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu
Radio sto plus 28.11.2024
Tepić na društvenoj mreži Iks (X) tvrdi da je osoba koja na snimku daje instrukcije funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica. “I šta ćemo sad, Vučiću? Raskrinkani ste. Evo snimka. Tvoj i Andrejev glavni… »
Vesti dana »
Medvedev: Stanovnici Grenlanda mogli bi da glasaju za pridruživanje Rusiji
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 31 povezana
Ćulibrk: „Iz Vučićevog tajnog sastanka sa predstavnicima MOL-a naziru se dobra i loša vest“
Nova pre 39 minutajoš 34 povezane
Pakao! Srbija strepi! Dušan Mandić pred suspenzijom, evo šta kaže pravilnik za brutaliti zbog koga je isključen!
Kurir pre 29 minutajoš 57 povezanih
Inflacija u 2025: Međugodišnja 2,7 odsto, prosečna godišnja 3,8 odsto
Vranje news pre 6 satijoš 30 povezanih
Večeras novo naoblačenje: Tokom noći i u utorak ujutru slab sneg ili slaba kiša
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih