Povezane vesti

Vučić: Zobenica mi je rekao da je navodni snimak napravljen veštačkom inteligencijom

Vučić: Zobenica mi je rekao da je navodni snimak napravljen veštačkom inteligencijom

Moj Novi Sad pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica rekao da je snimak, na kome navodno organizuje kontra-demonstrante, napravljen veštačkom… »
AUDIO: Tepić objavila snimak funkcionera koji daje instrukcije SNS aktivistima da izazovu incidente

AUDIO: Tepić objavila snimak funkcionera koji daje instrukcije SNS aktivistima da izazovu incidente

Moj Novi Sad pre 2 dana
Marinika Tepić objavila je danas audio snimak u kom se čuje kako potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica, prema njenim tvrdnjama, u telefonskom razgovoru daje zadatak SNS aktivistima da izazovu incidente i da vređaju opozicione lidere na… »
Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu

Tepić tvrdi da funkcioner SNS organizuje kontra-demonstrante za sutrašnju komemorativnu blokadu

Radio sto plus pre 2 dana
Tepić na društvenoj mreži Iks (X) tvrdi da je osoba koja na snimku daje instrukcije funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica. “I šta ćemo sad, Vučiću? Raskrinkani ste. Evo snimka. Tvoj i… »

Vesti dana »