Повезане вести

„Мама је рекла тати да морају купити еколошку урну, да не загађују околину“: Ведрана Рудан описала разговор са својим унуком –…

„Мама је рекла тати да морају купити еколошку урну, да не загађују околину“: Ведрана Рудан описала разговор са својим унуком –…

Нова 28.11.2024
: Књижевница Ведрана Рудан својим колумнама редовно привлачи велику пажњу. Ведрана Рудан важи за особу која увек о свему отворено говори, а тако је било и када је са својим обожаваоцима поделила да болује од канцера. Она је у… »
"Тата је рекао да имаш рак и да ћеш умрети": Ведрана Рудан описала потресни сусрет са унуком

"Тата је рекао да имаш рак и да ћеш умрети": Ведрана Рудан описала потресни сусрет са унуком

Мондо 28.11.2024
Књижевница Ведрана Рудан својим колумнама редовно привлачи велику пажњу. Ведрана Рудан је недавно открила да болује од канцера, читаоцима колумни писала о свему са чиме се суочава током најтеже борбе, а сада је препричала и… »
"Твоји мама и тата су ме већ закопали": Ведрана Рудан препричала је сусрет са унуком, па поручила "Ја хоћу да живим"

"Твоји мама и тата су ме већ закопали": Ведрана Рудан препричала је сусрет са унуком, па поручила "Ја хоћу да живим"

Курир 28.11.2024
Списатељица Ведрана Рудан у својим колумнама отворено говори о борби са раком и свим психичким и физичким променама кроз које пролази у овом периоду. Она без устезања пише о односу са својом породицом, својим партнером и њене… »

Вести дана »