Povezane vesti
Nušićevo “Sumnjivo lice” u novom ruhu kroz predstavu „Kljukana dinastija”. Premijera u subotu u Narodnom pozorištu
Glas juga 28.11.2024
Glumci, predvođeni mladom dramaturškinjom Janom Milivojević i rediteljem Andrejem Nosovim, sami su tokom proba, kroz improvizaciju, napisali potpuno novi tekst, koji u sebi i dalje ima nušićevski duh. „Za mene je ovo uzbudljiv pozorišni rezultat… »
Premijera predstave „Kljukana dinastija”. Jerotije Pantić nastavlja da živi zahvaljujući glumcima niškog pozorišta
Gradski portal 018 28.11.2024
Postoji bezbroj adaptacija „Sumnjivog lica” Branislava Nušića, međutim, ono što su glumci Narodnog pozorišta Niš pripremili do sad nije viđeno. Nova predstava „Kljukana dinastija” prikazaće šta se desilo sa junacima „Sumnjivog lica” nakon te vanvremenske… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Radio 021 pre 1 satjoš 51 povezana

„Kriminalne strukture režima su dobile novu metu“: Advokat Borović oštro o sramnom potezu policije koja je objavila imena i prezimena pretučene studentkinje
Nova pre 27 minutajoš 26 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Ovo je razlog zašto se Mirka nije pojavila na saslušanju: Glumica trebala da svedoči u slučaju supruga i a.K.
Telegraf pre 6 minutajoš 43 povezane