Povezane vesti
Teška saobraćajna nesreća na putu Bor – Zaječar. Jedna osoba poginula
Ist media 28.11.2024
Na putu Bor – Zaječar preko Nikoličeva večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula a tri su povređene, saznaje Ist media. Prema prvim informacijama došlo je do čeonog sudara dva automobila. Sudar dva vozila je… »
Stravična saobraćajna nesreća kod bora: Žena poginula u sudaru BMW-a i honde, 3 povređene osobe životno ugrožene…
Kurir 28.11.2024
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zaječar - Bor, kod borskog aerodroma, poginula je jedna žena, dok je troje njih prebačeno u borsku bolnicu. Tri osobe koje su pristigle u borsku bolnicu su životno ugrožene. Prema prvim informacijama… »
Teška saobraćajna nesreća na putu Bor – Zaječar. Jedna osoba poginula
Glas Zaječara 28.11.2024
Na putu Bor – Zaječar preko Nikoličeva večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula a tri su povređene, saznaje Ist media. Prema prvim informacijama došlo je do čeonog sudara dva automobila. Sudar dva vozila je… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO „Ustav je stigao u Kragujevac“: Stigli niški studenti posle 150 kilometara pešačenja, dočekani ovacijama FOTO VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Oglasio se Pokrajinski sekretarijat posle incidenta u školi u Pećincima
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane