Povezane vesti

Putin se izvinio Merkelovoj: Angela, oprosti, nisam hteo da te uplašim

RTV pre 2 dana
BERLIN - Ruski predsednik Vladimir Putin izvinio se danas bivšoj nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, rekavši da nije nameravao da je uplaši kada je doveo svog ljubimca labradora na sastanak sa njom 2007. godine. Merkelova za koju je poznato da ima… »

Euronews pre 2 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izvinio se danas bivšoj nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, rekavši da nije nameravao da je uplaši kada je doveo svog ljubimca labradora na sastanak sa njom 2007. godine. Merkelova za koju je poznato da ima veliki strah… »
"Angela, oprosti mi, molim te": Putin negirao da je hteo da uplaši Merkelovu svojim psom! (video)

"Angela, oprosti mi, molim te": Putin negirao da je hteo da uplaši Merkelovu svojim psom! (video)

Kurir pre 2 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin negirao je da je namjerno iskoristio svog crnog labradora Konija da prepadne tadašnju nemačku kancelarku Angelu Merkel na susretu 2007, koji je postao zloglasni diplomatski incident. Merkel je u svojim memoarima… »
Putin negirao da je hteo da prepadne Merkel sa svojim labradorom Konijem: Angela, oprosti mi, molim te

Putin negirao da je hteo da prepadne Merkel sa svojim labradorom Konijem: Angela, oprosti mi, molim te

N1 Info pre 2 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin negirao je da je namjerno iskoristio svog crnog labradora Konija da prepadne tadašnju nemačku kancelarku Angelu Merkel na susretu 2007, koji je postao zloglasni diplomatski incident. Merkel je u svojim memoarima… »

Vesti dana »