Povezane vesti

Foto-ubod: Željko Obradović kakvog nikad niste videli! Evo koliko mu je značila pobeda nad Olimpijakosom

Foto-ubod: Željko Obradović kakvog nikad niste videli! Evo koliko mu je značila pobeda nad Olimpijakosom

Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su upisali veliku pobedu u Evroligi, pošto su bili bolji od Olimpijakosa sa 78:70 u okviru 12. kola Evrolige na svom terenu, pred svojim navijačima koji su još jednom napunili Beogradsku arenu i svojoj energijom su i… »
Željko Obradović: "Ja sam u svom svetu, moji igrači moraju ovo da nauče... Posle meča svi sve znaju..."

Željko Obradović: "Ja sam u svom svetu, moji igrači moraju ovo da nauče... Posle meča svi sve znaju..."

Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su poprilično ubedljivo slavili protiv Olimpijakosa sa 78:70 u meču 12. kola Evrolige, čime su upisali svoj četvrti trijumf u ovom takmičenju. Crno-beli su odigrali i sjajan meč, te je pobeda apsolutno zaslužena protiv… »
Pobeda nad Zvezdom tek sada dobila na značaju, Partizan bolji i od Olimpijakosa!

Pobeda nad Zvezdom tek sada dobila na značaju, Partizan bolji i od Olimpijakosa!

IndeksOnline 28.11.2024
BEOGRAD – Košarkaši Partizana potvrdili su večeras da imaju čemu da se nadaju kada je u pitranju plasman u nokaut fazu takmičenja u Evroligi. Oni su posle trijumfa nad Crvenom zvezdom, večeras u okviru 12. kola Evrolige savladali Olimpijakos u… »
Prva reakcija Željka Obradovića posle rušenja Olimpijakosa: Otkrio šta je presudilo da Partizan pobedi

Prva reakcija Željka Obradovića posle rušenja Olimpijakosa: Otkrio šta je presudilo da Partizan pobedi

Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu u 12. kolu Evrolige, gde su slavili sa 78:70 protiv Olimpijakosa, koji je jedan od najvećih favorita za Fajnal for i osvajanje titule prvaka Evrope. Trener Partizana Željko Obradović kratko je… »

Vesti dana »

Tri godine od masovnog ubistva u selima kod Mladenovca

Tri godine od masovnog ubistva u selima kod Mladenovca

Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 47 povezanih
Uroš Stevanović podneo ostavku !

Uroš Stevanović podneo ostavku !

Sport klub pre 41 minutajoš 36 povezanih
Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Stav.life pre 26 minutajoš 23 povezane
Smrt na kruzeru: Strah od hantavirusa

Smrt na kruzeru: Strah od hantavirusa