Povezane vesti

Željko Obradović: "Ja sam u svom svetu, moji igrači moraju ovo da nauče... Posle meča svi sve znaju..."

Željko Obradović: "Ja sam u svom svetu, moji igrači moraju ovo da nauče... Posle meča svi sve znaju..."

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su poprilično ubedljivo slavili protiv Olimpijakosa sa 78:70 u meču 12. kola Evrolige, čime su upisali svoj četvrti trijumf u ovom takmičenju. Crno-beli su odigrali i sjajan meč, te je pobeda apsolutno… »
Foto-ubod: Željko Obradović kakvog nikad niste videli! Evo koliko mu je značila pobeda nad Olimpijakosom

Foto-ubod: Željko Obradović kakvog nikad niste videli! Evo koliko mu je značila pobeda nad Olimpijakosom

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su upisali veliku pobedu u Evroligi, pošto su bili bolji od Olimpijakosa sa 78:70 u okviru 12. kola Evrolige na svom terenu, pred svojim navijačima koji su još jednom napunili Beogradsku arenu i svojoj energijom su… »
Pobeda nad Zvezdom tek sada dobila na značaju, Partizan bolji i od Olimpijakosa!

Pobeda nad Zvezdom tek sada dobila na značaju, Partizan bolji i od Olimpijakosa!

IndeksOnline pre 3 sata
BEOGRAD – Košarkaši Partizana potvrdili su večeras da imaju čemu da se nadaju kada je u pitranju plasman u nokaut fazu takmičenja u Evroligi. Oni su posle trijumfa nad Crvenom zvezdom, večeras u okviru 12. kola Evrolige savladali Olimpijakos u… »
Prva reakcija Željka Obradovića posle rušenja Olimpijakosa: Otkrio šta je presudilo da Partizan pobedi

Prva reakcija Željka Obradovića posle rušenja Olimpijakosa: Otkrio šta je presudilo da Partizan pobedi

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu u 12. kolu Evrolige, gde su slavili sa 78:70 protiv Olimpijakosa, koji je jedan od najvećih favorita za Fajnal for i osvajanje titule prvaka Evrope. Trener Partizana Željko Obradović… »

Vesti dana »