Povezane vesti

„Bio je najmirniji u grupi, lepo vaspitano dete“: Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu

„Bio je najmirniji u grupi, lepo vaspitano dete“: Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu

Nova pre 2 dana
: "Mnogo sam ga voleo. Svi smo ga obožavali, jako smo potreseni", kaže za "Blic" trener Marjan Veljković o tinejdžeru A.I. (17) kojeg je u sredu nasmrt pretukao N.A. (18). Veljković je poznavao A.I, trenirao ga je u svom košarkaškom klubu… »
"Mnogo sam ga voleo" Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: Bio je toliko dobar da si mogao "na…

"Mnogo sam ga voleo" Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: Bio je toliko dobar da si mogao "na…

Kurir pre 2 dana
"Mnogo sam ga voleo. Svi smo ga obožavali, jako smo potreseni", kaže trener Marjan Veljković o tinejdžeru A.I. (17) kojeg je u sredu nasmrt pretukao N.A. (18). Veljković je poznavao A.I, trenirao ga je u svom košarkaškom klubu "Imperium". Kako… »
"Mnogo sam ga voleo": Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Bio je najmirniji u grupi, lepo…

"Mnogo sam ga voleo": Oglasio se trener tinejdžera koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Bio je najmirniji u grupi, lepo…

Blic pre 2 dana
"Mnogo sam ga voleo. Svi smo ga obožavali, jako smo potreseni", kaže za "Blic" trener Marjan Veljković o tinejdžeru A.I. (17) kojeg je u sredu nasmrt pretukao N.A. (18). Veljković je poznavao A.I, trenirao ga je u svom košarkaškom klubu "Imperium"… »

Vesti dana »