Повезане вести
„Био је најмирнији у групи, лепо васпитано дете“: Огласио се тренер тинејџера који је насмрт претучен у Лесковцу
Нова 29.11.2024
: "Много сам га волео. Сви смо га обожавали, јако смо потресени", каже за "Блиц" тренер Марјан Вељковић о тинејџеру А.И. (17) којег је у среду насмрт претукао Н.А. (18). Вељковић је познавао А.И, тренирао га је у свом… »
"Много сам га волео" Огласио се тренер тинејџера који је насмрт претучен у Лесковцу: Био је толико добар да си могао "на хлеб…
Курир 29.11.2024
"Много сам га волео. Сви смо га обожавали, јако смо потресени", каже тренер Марјан Вељковић о тинејџеру А.И. (17) којег је у среду насмрт претукао Н.А. (18). Вељковић је познавао А.И, тренирао га је у свом кошаркашком клубу… »
"Много сам га волео": Огласио се тренер тинејџера који је насмрт претучен у Лесковцу: "Био је најмирнији у групи, лепо…
Блиц 29.11.2024
"Много сам га волео. Сви смо га обожавали, јако смо потресени", каже за "Блиц" тренер Марјан Вељковић о тинејџеру А.И. (17) којег је у среду насмрт претукао Н.А. (18). Вељковић је познавао А.И, тренирао га је у свом… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 43 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних
Магла отежава саобраћај, док се очекује пораст температуре и температурни рекорд у недељу
Наслови.аи пре 17 минутајош 33 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних