Povezane vesti

Sanja Maletić o ćerkici Vanji: Borbom i molitvom došli smo do nje!

Sanja Maletić o ćerkici Vanji: Borbom i molitvom došli smo do nje!

Svet plus pre 2 dana
Sanja Maletić, pojavila se na jednom događaju i prvi put javno progovorila o ćerkici. Prezadovoljna pevačica otkriva da je beba čarobna i da uživa u svojoj novoj ulozi za koju se dugo borila. - Beba je dobra, spava noću. To je jedna čarobna beba… »
"Ja imam svog muža! Da li je bivši ili sadašnji, koga boli uvo?!" Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a sad otkrila…

"Ja imam svog muža! Da li je bivši ili sadašnji, koga boli uvo?!" Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a sad otkrila…

Blic pre 2 dana
Srpska pevačica Sanja Maletić porodila se u 52. godini i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i njen izabranik dali ime Vanja. Sanja je sada u prvom intervjuu nakon porođaja otkrila kako se oseća u ulozi majke, prvi put je spomenula partnera, ali i… »
"Ni moja familija nije znala da sam trudna!" Prvo pojavljivanje u javnosti Sanje Maletić nakon što je posle teške borbe…

"Ni moja familija nije znala da sam trudna!" Prvo pojavljivanje u javnosti Sanje Maletić nakon što je posle teške borbe…

Kurir pre 2 dana
Sanja Maletić porodila se u junu ove godine i na svet je u tajnosti donela ćerkicu kojoj su njen partner i ona dali ime Vanja. Posle duge medijske pauze i prvi put nakon što je postala majka, Sanja se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg… »
„Imala sam jako težak proces pre trudnoće“: Sanja Maletić prvi put u javnosti nakon što je postala majka u 52. godini

„Imala sam jako težak proces pre trudnoće“: Sanja Maletić prvi put u javnosti nakon što je postala majka u 52. godini

Nova pre 2 dana
: Posle duge medijske pauze i prvi put nakon što je postala majka, Sanja se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa, gde je sa medijima porazgovarala o najlepšoj životnoj ulozi. Sanja Maletić porodila se u junu ove godine i na svet je u… »

Vesti dana »