Povezane vesti
Stojiljković: Kad je u strahu, režim popusti, ali im ne treba verovati – setite se „zabrane“ rudarenja litijuma
N1 Info 29.11.2024
Nakon nesreće u Novom Sadu i protesta građana, režim je u strahu, smatra profesor Zoran Stojiljković. "A kada je u strahu, on se povuče na trenutak. Ali, ne treba im verovati. Sećate se kako su se povukli pre dve godine sa onom zabranom rudarenja… »
Stojiljković: Kad je u strahu, režim popusti, ali im ne treba verovati – setite se „zabrane“ rudarenja litijuma
Novi magazin 29.11.2024
Nakon nesreće u Novom Sadu i protesta građana, režim je u strahu, smatra profesor Zoran Stojiljković. "A kada je u strahu, on se povuče na trenutak. Ali, ne treba im verovati. Sećate se kako su se povukli pre dve godine sa onom zabranom rudarenja… »
Vesti dana »
Dušan Milenković za Insajder: Studenti su oslobodili narod Srbije od straha (VIDEO)
Insajder pre 54 minutajoš 30 povezanih
Kragujevac kliče studentima: Euforični i emotivni doček – „mnogo me boli stopalo, ali za ovo bih dao oba“ (UŽIVO)
Novi magazin pre 54 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih