Povezane vesti

"Ćerka Nikolija kojoj mnogo nedostaješ": Nikolija samo jednom govorila o ocu, a sada mu je uputila emotivne reči

"Ćerka Nikolija kojoj mnogo nedostaješ": Nikolija samo jednom govorila o ocu, a sada mu je uputila emotivne reči

Mondo 29.11.2024
Nikolija Jovanović se driljivim rečima obratila ocu. Pevačica Nikolija Jovanović ne voli puno da govori o svom privatnom životu, posebno od kada se udala za kolegu Relju Popovića kom je rodila dvoje dece. Njih dvoje uživaju u srećnom braku, ali… »
"Dragi tata mnogo te volim i nedostaješ mi" Nikolija se emotivnim rečima obratila ocu! Pevačica raznežila naciju (foto)

"Dragi tata mnogo te volim i nedostaješ mi" Nikolija se emotivnim rečima obratila ocu! Pevačica raznežila naciju (foto)

Kurir 29.11.2024
Vesna Zmijanac nikada nije skrivala identitet oca svoje ćerke Nikolije, ali se o Vladi Jovanoviću i njegovom životu znalo vrlo malo. Poznato je da je doktor nauka i da je nekada radio kao šef marketinga na RTS-u. Ipak, ostao je upamćen po izuzetnom… »
"Tata, mnogo te volim, nedostaješ mi": Nikolija podelila emotivno pismo koje je poslala ocu, Vesnin bivši muž se nikada nije…

"Tata, mnogo te volim, nedostaješ mi": Nikolija podelila emotivno pismo koje je poslala ocu, Vesnin bivši muž se nikada nije…

Blic 29.11.2024
Muzička zvezda Vesna Zmijanac sa Vladimirom Jovanovićem dobila je ćerku Nikoliju, ali se otac njenog deteta nikada nije eksponirao u javnosti i o njemu se malo zna. Ipak, poznato je da je Jovanović je doktor nauka i da je nekada radio kao šef… »
Nikolija Jovanović podelila emotivnu uspomenu iz detinjstva: Tata, mnogo te volim i nedostaješ mi! (FOTO)

Nikolija Jovanović podelila emotivnu uspomenu iz detinjstva: Tata, mnogo te volim i nedostaješ mi! (FOTO)

Svet plus 29.11.2024
Pevačica Nikolija Jovanović, poznata po svom specifičnom muzičkom stilu, podelila je sa svojim pratiocima emotivan trenutak iz detinjstva, koji je mnoge dirnuo u srce. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju razglednice iz Pariza uz šaljiv… »

Vesti dana »