Povezane vesti

"Ćerka Nikolija kojoj mnogo nedostaješ": NIkolja samo jednom govorila o ocu, a sada mu je uputila emotivne reči

"Ćerka Nikolija kojoj mnogo nedostaješ": NIkolja samo jednom govorila o ocu, a sada mu je uputila emotivne reči

Mondo pre 1 sat
Nikolija Jovanović se driljivim rečima obratila ocu. Pevačica Nikolija Jovanović ne voli puno da govori o svom privatnom životu, posebno od kada se udala za kolegu Relju Popovića kom je rodila dvoje dece. Njih dvoje uživaju u srećnom braku, ali… »
"Dragi tata mnogo te volim i nedostaješ mi" Nikolija se emotivnim rečima obratila ocu! Pevačica raznežila naciju (foto)

"Dragi tata mnogo te volim i nedostaješ mi" Nikolija se emotivnim rečima obratila ocu! Pevačica raznežila naciju (foto)

Kurir pre 3 sata
Vesna Zmijanac nikada nije skrivala identitet oca svoje ćerke Nikolije, ali se o Vladi Jovanoviću i njegovom životu znalo vrlo malo. Poznato je da je doktor nauka i da je nekada radio kao šef marketinga na RTS-u. Ipak, ostao je upamćen po izuzetnom… »
"Tata, mnogo te volim, nedostaješ mi": Nikolija podelila emotivno pismo koje je poslala ocu, Vesnin bivši muž se nikada nije…

"Tata, mnogo te volim, nedostaješ mi": Nikolija podelila emotivno pismo koje je poslala ocu, Vesnin bivši muž se nikada nije…

Blic pre 5 sati
Muzička zvezda Vesna Zmijanac sa Vladimirom Jovanovićem dobila je ćerku Nikoliju, ali se otac njenog deteta nikada nije eksponirao u javnosti i o njemu se malo zna. Ipak, poznato je da je Jovanović je doktor nauka i da je nekada radio kao šef… »
Nikolija Jovanović podelila emotivnu uspomenu iz detinjstva: Tata, mnogo te volim i nedostaješ mi! (FOTO)

Nikolija Jovanović podelila emotivnu uspomenu iz detinjstva: Tata, mnogo te volim i nedostaješ mi! (FOTO)

Svet plus pre 7 sati
Pevačica Nikolija Jovanović, poznata po svom specifičnom muzičkom stilu, podelila je sa svojim pratiocima emotivan trenutak iz detinjstva, koji je mnoge dirnuo u srce. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju razglednice iz Pariza uz šaljiv… »

Vesti dana »