Povezane vesti
Nove pretnje Biljani Stojković: Poruka joj stigla na privatni broj mobilnog telefona
Nova 29.11.2024
: Profesorki Biološkog fakulteta i kopredsednici stranke Zajedno Biljani Stojković danas je stigla preteća poruka na privatni broj mobilnog telefona, a do sada ih je dobijala na društvenim mrežama. Stojković je FoNetu rekla kako je „očigledno“ da je… »
Nove pretnje Biljani Stojković: „Počeo otvoren lov na svakog ko je protiv Vučića“
Danas 29.11.2024
Profesorki Biološkog fakulteta i kopredsednici stranke Zajedno Biljani Stojković danas je stigla preteća poruka na privatni broj mobilnog telefona, a do sada ih je dobijala na društvenim mrežama. Stojković je FoNetu rekla kako je „očigledno“ da je počeo… »
Nove pretnje Biljani Stojković: „Počeo otvoren lov na svakog ko je protiv Vučića“
N1 Info 29.11.2024
Profesorki Biološkog fakulteta i kopredsednici stranke Zajedno Biljani Stojković danas je stigla preteća poruka na privatni broj mobilnog telefona, a do sada ih je dobijala na društvenim mrežama. Stojković je FoNetu rekla kako je „očigledno“ da je počeo… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 20 minutajoš 5 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
NASA započela misiju Artemis II, prvu s posadom ka Mjesecu nakon više od 50 godina
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 10 minutajoš 37 povezanih