Povezane vesti

Halepova žestoko kritikovala ITIA

Halepova žestoko kritikovala ITIA

Sportski žurnal pre 2 dana
Nekadašnjoj prvoj igračici sveta smetaju drukčiji aršini vođenja doping slučajeva, posle suspenzije Švjontekove. Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je… »
Halep ne može da prihvati dvostruke standarde: „Pitam se zbog čega postoji tako velika razlika u tretmanu i…

Halep ne može da prihvati dvostruke standarde: „Pitam se zbog čega postoji tako velika razlika u tretmanu i…

Danas pre 2 dana
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Međunarodna… »
Tenis je gotov, najbolji na svetu pozitivni na doping, ovo nije normalno: Kirjos i Lok šokirani skandalozno malim kaznama!

Tenis je gotov, najbolji na svetu pozitivni na doping, ovo nije normalno: Kirjos i Lok šokirani skandalozno malim kaznama!

Hot sport pre 2 dana
Dvostruki aršini ponovo na delu, oglasio se Nik! Poljsak teniserka i jedna od najboljih igračica na svetu, Iga Švjontek, dobila je pozitivan rezultat na doping testu na nedozvoljenu suspstancu trimetazidin javlja Njujork Tajms. Prema natpisu pomenutog… »
Halep kritikovala drugačije pristupe vođenja doping slučajeva posle suspenzije Švjontek

Halep kritikovala drugačije pristupe vođenja doping slučajeva posle suspenzije Švjontek

Politika pre 2 dana
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Međunarodna… »
A šta ste meni uradili!? Simona Halep ljuta kao ris posle novog doping skandala

A šta ste meni uradili!? Simona Halep ljuta kao ris posle novog doping skandala

Večernje novosti pre 2 dana
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Foto… »
Legendarni teniser besan zbog „slučaja Švjontek“: „To je zato što je ona iz Poljske, mi smo gubitnici, a oni svetski…

Legendarni teniser besan zbog „slučaja Švjontek“: „To je zato što je ona iz Poljske, mi smo gubitnici, a oni svetski…

Danas pre 2 dana
Agencija za zaštitu integriteta tenisa (ITIA) objavila je da je teniserk iz Poljske Igra Švjontek prihvatila jednomesečnu suspenziju pošto je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin (TMZ), tokom testiranja u avgustu ove godine. Ovakava… »
Halep stala u odbranu Ige Švjontek: "Izgubila sam dve godine zbog želje da me unište!"

Halep stala u odbranu Ige Švjontek: "Izgubila sam dve godine zbog želje da me unište!"

Sportske.net pre 2 dana
Halep nakon Igine suspenzije: Mene su hteli da unište Suspendovana Iga Švjontek zbog dopinga! Slučajevi Siner i Švjontek…

Halep nakon Igine suspenzije: Mene su hteli da unište Suspendovana Iga Švjontek zbog dopinga! Slučajevi Siner i Švjontek…

Sport klub pre 2 dana
Nakon što je u četvrtak teniski svet uzdrman doping skandalom i suspenzijom Ige Švjontek u petak se veoma oštrim saopštenjem oglasila Simona Halep. Pre dve godine Simona Halep je suspendovana zbog pozitivnog testa na roksadustat. Skoro dve godine je… »
Nastase: Da je Siner Rumun, bio bi kažnjen sa 2-3 godine

Nastase: Da je Siner Rumun, bio bi kažnjen sa 2-3 godine

Sport klub pre 2 dana
Sinoćnja kazna Igi Švjontek izazvala je veliki bes Ilije Nastasea, najboljeg rumunskog tenisera svih vremena. Naravno, povod je činjenica da je i Simona Halep Rumunka, koja je zbog slične situacije bila drastično kažnjena. Njenu nevinost Nastase je… »
Halep besna: "Zašto dupli standardi!?"

Halep besna: "Zašto dupli standardi!?"

B92 pre 2 dana
Rumunska teniserka Simona Halep poslala je snažnu emotivnu poruku. Rumunska teniserka je iskazala nezadovoljstvo zbog velike razlike u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila… »

Vesti dana »