Povezane vesti
Halepova žestoko kritikovala ITIA
Sportski žurnal 29.11.2024
Nekadašnjoj prvoj igračici sveta smetaju drukčiji aršini vođenja doping slučajeva, posle suspenzije Švjontekove. Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je… »
Halep ne može da prihvati dvostruke standarde: „Pitam se zbog čega postoji tako velika razlika u tretmanu i…
Danas 29.11.2024
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Međunarodna… »
Tenis je gotov, najbolji na svetu pozitivni na doping, ovo nije normalno: Kirjos i Lok šokirani skandalozno malim kaznama!
Hot sport 29.11.2024
Dvostruki aršini ponovo na delu, oglasio se Nik! Poljsak teniserka i jedna od najboljih igračica na svetu, Iga Švjontek, dobila je pozitivan rezultat na doping testu na nedozvoljenu suspstancu trimetazidin javlja Njujork Tajms. Prema natpisu pomenutog… »
Halep kritikovala drugačije pristupe vođenja doping slučajeva posle suspenzije Švjontek
Politika 29.11.2024
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Međunarodna… »
A šta ste meni uradili!? Simona Halep ljuta kao ris posle novog doping skandala
Večernje novosti 29.11.2024
Rumunska teniserka Simona Halep rekla je danas da postoji velika razlika u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin. Foto… »
Legendarni teniser besan zbog „slučaja Švjontek“: „To je zato što je ona iz Poljske, mi smo gubitnici, a oni svetski…
Danas 29.11.2024
Agencija za zaštitu integriteta tenisa (ITIA) objavila je da je teniserk iz Poljske Igra Švjontek prihvatila jednomesečnu suspenziju pošto je bila pozitivna na zabranjenu supstancu trimetazidin (TMZ), tokom testiranja u avgustu ove godine. Ovakava… »
Halep stala u odbranu Ige Švjontek: "Izgubila sam dve godine zbog želje da me unište!"
Sportske.net 29.11.2024
Halep nakon Igine suspenzije: Mene su hteli da unište Suspendovana Iga Švjontek zbog dopinga! Slučajevi Siner i Švjontek…
Sport klub 29.11.2024
Nakon što je u četvrtak teniski svet uzdrman doping skandalom i suspenzijom Ige Švjontek u petak se veoma oštrim saopštenjem oglasila Simona Halep. Pre dve godine Simona Halep je suspendovana zbog pozitivnog testa na roksadustat. Skoro dve godine je… »
Nastase: Da je Siner Rumun, bio bi kažnjen sa 2-3 godine
Sport klub 29.11.2024
Sinoćnja kazna Igi Švjontek izazvala je veliki bes Ilije Nastasea, najboljeg rumunskog tenisera svih vremena. Naravno, povod je činjenica da je i Simona Halep Rumunka, koja je zbog slične situacije bila drastično kažnjena. Njenu nevinost Nastase je… »
Halep besna: "Zašto dupli standardi!?"
B92 29.11.2024
Rumunska teniserka Simona Halep poslala je snažnu emotivnu poruku. Rumunska teniserka je iskazala nezadovoljstvo zbog velike razlike u načinu kojim se vode doping slučajevi, nakon što je Poljakinja Iga Švjontek suspendovana na mesec dana jer je bila… »
Vesti dana »
Pa da li je moguće!? Imamo promašaj ne sezone, nego decenije! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 15 povezanih
Rhmz popalio alarme ranom zorom: Ovo je važno upozorenje za građane Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih
Timoti Les: Znamo zašto se Donald Tramp interesuje za status Kosova!
Vesti online pre 1 satjoš 4 povezane