Povezane vesti
Somborki ukrali novčanik i poslednje pare koje su joj roditelji dali! Ubrzo joj stigao SMS, zbog onog što joj se desilo…
Kurir pre 3 sata
"Dve divne žene danas su pronašle moj novčanik, koji su mi lopovi juče ukrali u autobusu. Javile su mi se i kada sam im rekla da sam student, nisu ga ostavile praznog kakvog su i zatekle". Ovim rečima počinje svoju objavu na Fejsbuk stranici Novi… »
Somborka objavila da su joj ukrali novčanik, pa primila SMS: Dobila ga je nazad, otvorila i zanemela od šoka
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. "Dve divne žene danas su pronašle moj novčanik, koji su mi lopovi juče ukrali u autobusu. Javile su mi se i kada sam im rekla da sam student, nisu ga ostavile praznog kakvog su i zatekle". Ovim rečima počinje svoju objavu na Fejsbuk… »
Vesti dana »
Đilas i grupa opozicionih funkcionera traži od tužilaštva da i protiv njih podnese krivične prijave
Beta pre 1 satjoš 98 povezanih
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih