Povezane vesti
Vedrana Rudan otkrila da sin i snaha jedva čekaju da umre: "Već su me zakopali"
B92 29.11.2024
Vedrana Rudan je objavila novi tekst u kojem je otkrila kako je izgledao razgovor s unukom koga dugo nije videla, a koji joj je i nehotice otkrio šta njegovi roditelji pričaju o njoj. Hrvatska književnica, koja boluje od raka, čuvena Vedrana Rudan… »
"Tata je rekao da imaš rak i da ćeš umreti": Vedrana Rudan opisala razgovor sa svojim unukom: "Platila sam operaciju 20.000…
Blic 29.11.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od raka. Vedrana svojim kolumnama redovno privlači veliku pažnju, a sada je na svom blogu objavila tekst u kom je prepričala razgovor sa unukom. „Kako su tata i mama?” “ Tata je… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 2 satajoš 74 povezane
Sudar stavova o studentskim blokadama na skupštinskom odboru o obrazovanju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 41 povezana
Ovo su uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog požara u kojem je nastradalo osam ljudi: Preti im 12 godina robije
Blic pre 18 minutajoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih
(Video) Krvava noć: Uhapšen vlasnik hotela i još tri osobe zbog požara u kom je stradalo 66 gostiju, a 51 povređen
Blic pre 2 satajoš 38 povezanih