Povezane vesti
MI6 priznao: Britanske obaveštajne službe pomažu Ukrajini
Vesti online pre 2 dana
Britanske obaveštajne agencije imaju bogato nasleđe tajnih operacija koje koriste da pomognu Ukrajini, izjavio je šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Mur. – Posle Drugog svetskog rata, izvršna uprava za specijalne operacije spojila se sa… »
"Ako se to desi, Putin se neće zaustaviti!" Zapanjujuće upozorenje šefa britanskih obaveštajaca: Razotkrili smo...
Kurir pre 2 dana
Rusija vodi "zapanjujuće bezobzirnu kampanju" sabotaže u Evropi dok zvecka nuklearnim oružjem kako bi zastrašila zemlje koje pomažu Ukrajini, rekao je u petak šef britanske obaveštajne službe. Ričard Mur, šef britanske tajne obaveštajne službe… »
Šef MI6: Rusija sprovodi „zapanjujuće bezobzirnu“ akciju
N1 Info pre 2 dana
Šef britanske tajne obaveštajne službe MI6 Ričard Mur izjavio je danas da Rusija sprovodi u Evropi "zapanjujuće bezobzirnu" akciju, kako bi umanjila podršku Ukrajini. Mur je u Parizu rekao da se ruski predsednik Vladimir Putin ne bi zadovoljio… »
"Ako Putin uspe, Koreja bi se ohrabrila, a Iran bi postao još opasniji": Rusi izvode bezobzirne sabotaže po Evropi
Mondo pre 2 dana
Ričard Mur je rekao danas u Parizu da se Putin neće zaustaviti ako uspe da Ukrajinu pretvori u vazalnu državu. Rusija vodi "zapanjujuće bezobzirnu kampanju" sabotaže u Evropi, a istovremeno "zvecka svojim nuklearnim oružjem kako bi zastrašila… »
Vesti dana »
Povređeni u padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Telegraf pre 2 satajoš 44 povezane
(FOTO / VIDEO) Radnici Čistoće peru crvenu farbu sa Trga slobode posle protesta građana: Reagovala policija nakon manjeg incidenta
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 3 satajoš 25 povezanih
Barsa bez Laprovitole ne može da se sastavi, novi poraz "blaugrane"!
Sportske.net pre 4 satijoš 20 povezanih