Повезане вести
МИ6 признао: Британске обавештајне службе помажу Украјини
Вести онлине 29.11.2024
Британске обавештајне агенције имају богато наслеђе тајних операција које користе да помогну Украјини, изјавио је шеф британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур. – После Другог светског рата, извршна управа за специјалне… »
"Ако се то деси, Путин се неће зауставити!" Запањујуће упозорење шефа британских обавештајаца: Разоткрили смо...
Курир 29.11.2024
Русија води "запањујуће безобзирну кампању" саботаже у Европи док звецка нуклеарним оружјем како би застрашила земље које помажу Украјини, рекао је у петак шеф британске обавештајне службе. Ричард Мур, шеф британске тајне… »
Шеф МИ6: Русија спроводи „запањујуће безобзирну“ акцију
Н1 Инфо 29.11.2024
Шеф британске тајне обавештајне службе МИ6 Ричард Мур изјавио је данас да Русија спроводи у Европи "запањујуће безобзирну" акцију, како би умањила подршку Украјини. Мур је у Паризу рекао да се руски председник Владимир Путин не… »
"Ако Путин успе, Кореја би се охрабрила, а Иран би постао још опаснији": Руси изводе безобзирне саботаже по Европи
Мондо 29.11.2024
Ричард Мур је рекао данас у Паризу да се Путин неће зауставити ако успе да Украјину претвори у вазалну државу. Русија води "запањујуће безобзирну кампању" саботаже у Европи, а истовремено "звецка својим нуклеарним оружјем како… »
Вести дана »

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 16 повезаних

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 15 повезаних

Трумп пријети Афганистану 'лошим стварима' ако не врати Баграм
Слободна Европа пре 1 сатјош 10 повезаних