Повезане вести

Желе га у клубу: Ван Нистелрој потписао за Лестер

Желе га у клубу: Ван Нистелрој потписао за Лестер

Вечерње новости 29.11.2024
Холандски фудбалски тренер Руд ван Нистелрој нови је менаџер Лестера, потврдио је енглески клуб. ФОТО: Тањуг/АП Фудбалски клуб Лестер је у понедељак отпустио тренера Стива Купера после само пет месеци. Ван Нистелрој је летос… »
Руд преузео Лестер

Руд преузео Лестер

Спортски журнал 29.11.2024
Ван Нистелрој је летос дошао у стручни штаб Манчестер јунајтеда, био је привремени тренер екипе после отказа који је крајем октобра добио Ерик тен Хаг. Холандски фудбалски тренер Руд ван Нистелрој нови је менаџер Лестера… »
Званично - Руд преузео бившег шампиона Енглеске

Званично - Руд преузео бившег шампиона Енглеске

Спортске.нет 29.11.2024
Холандски фудбалски тренер Руд ван Нистелрој нови је менаџер Лестера, потврдио је вечерас клуб који је 2016. године био шампион Енглеске. Лестер је у понедељак отпустио тренера Стива Купера после само пет месеци. Ван Нистелрој… »
Лестер озваничио долазак Ван Нистелроја

Лестер озваничио долазак Ван Нистелроја

Спорт клуб 29.11.2024
Руд ван Нистелрој нови је тренер Лестера, потврдио је освајач Премијер лиге 2016. Холанђанин је заменио Стива Купера, који је отпуштен после свега пет месеци и пораза од Челсија (1:2) прошлог викенда на ‘Кинг пауер’ стадиону у… »
Ван Нистелрој званично преузео Лестер

Ван Нистелрој званично преузео Лестер

Б92 29.11.2024
Холандски фудбалски тренер Руд ван Нистелрој нови је менаџер Лестера, потврдио је енглески клуб. Лестер је у понедељак отпустио тренера Стива Купера после само пет месеци. Ван Нистелрој је летос дошао у стручни штаб Манчестер… »
Досон: Ништа не знам о доласку Ван Нистелроја

Досон: Ништа не знам о доласку Ван Нистелроја

Спортски журнал 29.11.2024
Тренер Лестера у в.д. статусу није упознат с довођењем холандског стручњака. Привремени шеф стручног штаба Лестера Бен Досон ништа не зна о скором именовању Руда ван Нистелроја за новог тренера. Британски медији пренели су да… »
"Долази Ван Нистелрој? Не знам, можда ви знате..."

"Долази Ван Нистелрој? Не знам, можда ви знате..."

Спортске.нет 29.11.2024
Британски медији пренели су да ће управа Лестера ангажовати Ван Нистелроја, који је 15. новембра напустио Манчестер јунајтед по доласку Рубена Аморима. Он је летос дошао у стручни штаб Јунајтеда, а био је привремени тренер екипе… »

Вести дана »