Povezane vesti

Žele ga u klubu: Van Nistelroj potpisao za Lester

Žele ga u klubu: Van Nistelroj potpisao za Lester

Večernje novosti 29.11.2024
Holandski fudbalski trener Rud van Nistelroj novi je menadžer Lestera, potvrdio je engleski klub. FOTO: Tanjug/AP Fudbalski klub Lester je u ponedeljak otpustio trenera Stiva Kupera posle samo pet meseci. Van Nistelroj je letos došao u stručni štab… »
Rud preuzeo Lester

Rud preuzeo Lester

Sportski žurnal 29.11.2024
Van Nistelroj je letos došao u stručni štab Mančester junajteda, bio je privremeni trener ekipe posle otkaza koji je krajem oktobra dobio Erik ten Hag. Holandski fudbalski trener Rud van Nistelroj novi je menadžer Lestera, potvrdio je večeras… »
Lester ozvaničio dolazak Van Nistelroja

Lester ozvaničio dolazak Van Nistelroja

Sport klub 29.11.2024
Rud van Nistelroj novi je trener Lestera, potvrdio je osvajač Premijer lige 2016. Holanđanin je zamenio Stiva Kupera, koji je otpušten posle svega pet meseci i poraza od Čelsija (1:2) prošlog vikenda na ‘King pauer’ stadionu u Lesteru, a ugovor… »
Zvanično - Rud preuzeo bivšeg šampiona Engleske

Zvanično - Rud preuzeo bivšeg šampiona Engleske

Sportske.net 29.11.2024
Holandski fudbalski trener Rud van Nistelroj novi je menadžer Lestera, potvrdio je večeras klub koji je 2016. godine bio šampion Engleske. Lester je u ponedeljak otpustio trenera Stiva Kupera posle samo pet meseci. Van Nistelroj je letos došao u… »
Van Nistelroj zvanično preuzeo Lester

Van Nistelroj zvanično preuzeo Lester

B92 29.11.2024
Holandski fudbalski trener Rud van Nistelroj novi je menadžer Lestera, potvrdio je engleski klub. Lester je u ponedeljak otpustio trenera Stiva Kupera posle samo pet meseci. Van Nistelroj je letos došao u stručni štab Mančester junajteda, a bio je… »
Doson: Ništa ne znam o dolasku Van Nistelroja

Doson: Ništa ne znam o dolasku Van Nistelroja

Sportski žurnal 29.11.2024
Trener Lestera u v.d. statusu nije upoznat s dovođenjem holandskog stručnjaka. Privremeni šef stručnog štaba Lestera Ben Doson ništa ne zna o skorom imenovanju Ruda van Nistelroja za novog trenera. Britanski mediji preneli su da će uprava Lestera… »
"Dolazi Van Nistelroj? Ne znam, možda vi znate..."

"Dolazi Van Nistelroj? Ne znam, možda vi znate..."

Sportske.net 29.11.2024
Britanski mediji preneli su da će uprava Lestera angažovati Van Nistelroja, koji je 15. novembra napustio Mančester junajted po dolasku Rubena Amorima. On je letos došao u stručni štab Junajteda, a bio je privremeni trener ekipe posle otkaza koji je… »

Vesti dana »