Povezane vesti
Manija zvana Crni petak: Koja je razlika u popustima u SAD u odnosu na Srbiju
Euronews 29.11.2024
Danas je takozvani Crni petak, dan koji se obeležava u čitavom svetu i slavi kao svojevrsni praznik za sve ljubitelje kupovine, ali i niskih cena. U zemljama širom sveta popusti su i do 80 odsto. Da se u jednom od najposećenijih tržnih centara u Beogradu… »
„Crni petak“ – veliki događaj ili prevara? Dejan Gavrilović iz Efektive savetuje potrošače na svetski dan velikih popusta…
Nova 29.11.2024
: Kupoholičari nestrpljivo čekaju Crni petak i velike popuste. Međutim, stručnjaci savetuju oprez i upoređivanje cena. Da li su sniženja stvarna ili su samo marketinški trik? Na šta potrošači treba da obrate pažnju. O tome ovoga jutra razgovaram sa… »
Prošetali smo tržnim centrima i Knez Mihailovom i evo kakva sniženja smo zaista pronašli za Crni petak (foto)
Blic 29.11.2024
Crni petak traje i u Srbiji, a mi smo proverili da li ima gužve u centru prestonice. "Popusti do 70%“, „Totalno sniženje“, „Black November“, samo su neki od natpasi koje se vide na izlozima prodavnica. Crni petak, tradicionalni praznik kupovine, zvanično… »
Šoping ludilo "crnog petka" počinje: Kako je nastao Black Friday i šta u Srbiji kaže zakon o popustima
Blic 29.11.2024
Danas je Black friday (Crni petak), svetski praznik niskih cena za kupoholičare. Dan lova na popuste i dan kada trgovci spuštaju cenu robe. Ponude deluju povoljno, a nadležni upozoravaju na oprez zbog učestalih prevara. Praznična groznica donosi talas… »
Vesti dana »
Tuča maloletnika u Smederevu: trojica uhapšeni, dvojica povređeni
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 32 povezane
Glamočić najavio mere zaštite domaćih proizvođača, nastavljene BLOKADE nezadovoljnih poljoprivrednika
InfoKG pre 58 minutajoš 26 povezanih
Održan sastanak Operativnog tima za EU sa Kopmanom, razgovaralo se i o rokovima za završetak obaveza (foto)
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Snežana Đurišić pevala "Vidovdan" usred Zagreba, a sad progovorila o krivičnim prijavama: "Žao mi je, to je moje"
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih