Повезане вести

Ђоковић: Мареј због свог искуства идеалан тренер за мене

Ђоковић: Мареј због свог искуства идеалан тренер за мене

Спортски журнал 29.11.2024
Желим да освојим још титула, и то је главни разлог што сам позвао Ендија да ради са мном. Још увек имам велике планове, па све док је тако, наставићу. Новак Ђоковић изјавио је да је схватио да је идеалан тренер за њега неко ко… »
Ђоковић и даље тема број 1 у Британији: Српски тенисер се насмејао на питање новинара и дао детаљан одговор! (видео)

Ђоковић и даље тема број 1 у Британији: Српски тенисер се насмејао на питање новинара и дао детаљан одговор! (видео)

Хот спорт 29.11.2024
Српски тенисер борави у Катару! Новак Ђоковић користи завршетак сезоне за опуштање и пословне прилике. Током свог боравка у Катару, решио је значајан спонзорски посао, али је нашао времена и да посети екипу Феррари пред Велику… »
Ђоковић одушевљен одабиром Марија: Једва чекам да уз њега изађем на терен

Ђоковић одушевљен одабиром Марија: Једва чекам да уз њега изађем на терен

Еуроневс 29.11.2024
Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, започео је сарадњу са својим дугогодишњим ривалом и пријатељем, Ендијем Маријем, који се придружио његовом тиму у улози тренера. Договор је постигнут уочи прављења стратегије за… »
Новак Ђоковић објаснио зашто је изабрао Мареја: Треба ми неко ко зна кроз шта пролазим (ВИДЕО)

Новак Ђоковић објаснио зашто је изабрао Мареја: Треба ми неко ко зна кроз шта пролазим (ВИДЕО)

Данас 29.11.2024
Новак Ђоковић, који је у четвртак у Дохи потписао уносан спонзорски уговор, присуствује тренинзима за Велику награду Катара, где је присутним новинарима објаснио зашто је одлучио да за новог тренера изабере Ендија Мареја. Многи… »
"Био је изненађен": Новак Ђоковић открио непознате детаље о сарадњи са Ендијем Маријем (видео)

"Био је изненађен": Новак Ђоковић открио непознате детаље о сарадњи са Ендијем Маријем (видео)

Вечерње новости 29.11.2024
Некадашњи британски тенисер Енди Мари званично је постао нови тренер Новака Ђоковића, који је сада открио како је заправо дошло до те сарадње. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/АНДИ РАИН Био је Мари некада велики ривал Новака Ђоковића, али ће сада… »
Британци напали Новака, па чули зашто је изабрао Мареја: Постидеће се шта је рекао о њиховој легенди

Британци напали Новака, па чули зашто је изабрао Мареја: Постидеће се шта је рекао о њиховој легенди

Мондо 29.11.2024
Новак Ђоковић је на диван начин објасним Британцима зашто је изабрао баш Ендија Мареја за новог тренера. Иако су га напали јер "не помаже британском тенису" на тај начин, речи које је Ђоковић изабрао за свог новог тренера говоре… »
Ђоковић о сарадњи са Маријем: Узбуђен сам, није ни Енди очекивао

Ђоковић о сарадњи са Маријем: Узбуђен сам, није ни Енди очекивао

Спорт клуб 29.11.2024
Новак Ђоковић посетио је караван Формуле 1 и, према очекивањима, привукао велику пажњу свих присутних. Најбољи тенисер свих времена говорио је и о новој сарадњи са Ендијем Маријем који ће му од јануара постати нови тренер… »
Ђоковић објаснио зашто је изабрао Марија: "То га је затекло" ВИДЕО

Ђоковић објаснио зашто је изабрао Марија: "То га је затекло" ВИДЕО

Б92 29.11.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић још једном се дотакао сарадње са Ендијем Маријем. Новак је одлучио да му управо Мари буде тренер на старту нове сезоне. Све је помало затекао овом одлуком, коју је пробао да објасни. "Пролазио сам… »

Вести дана »