Povezane vesti
Đoković: Marej zbog svog iskustva idealan trener za mene
Sportski žurnal pre 3 dana
Želim da osvojim još titula, i to je glavni razlog što sam pozvao Endija da radi sa mnom. Još uvek imam velike planove, pa sve dok je tako, nastaviću. Novak Đoković izjavio je da je shvatio da je idealan trener za njega neko ko je imao ista… »
Đoković i dalje tema broj 1 u Britaniji: Srpski teniser se nasmejao na pitanje novinara i dao detaljan odgovor! (video)
Hot sport pre 2 dana
Srpski teniser boravi u Kataru! Novak Đoković koristi završetak sezone za opuštanje i poslovne prilike. Tokom svog boravka u Kataru, rešio je značajan sponzorski posao, ali je našao vremena i da poseti ekipu Ferrari pred Veliku nagradu Formule 1… »
Đoković oduševljen odabirom Marija: Jedva čekam da uz njega izađem na teren
Euronews pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa svojim dugogodišnjim rivalom i prijateljem, Endijem Marijem, koji se pridružio njegovom timu u ulozi trenera. Dogovor je postignut uoči pravljenja strategije za narednu sezonu, sa… »
Novak Đoković objasnio zašto je izabrao Mareja: Treba mi neko ko zna kroz šta prolazim (VIDEO)
Danas pre 2 dana
Novak Đoković, koji je u četvrtak u Dohi potpisao unosan sponzorski ugovor, prisustvuje treninzima za Veliku nagradu Katara, gde je prisutnim novinarima objasnio zašto je odlučio da za novog trenera izabere Endija Mareja. Mnogi su bili zbunjeni ovom… »
"Bio je iznenađen": Novak Đoković otkrio nepoznate detalje o saradnji sa Endijem Marijem (video)
Večernje novosti pre 2 dana
Nekadašnji britanski teniser Endi Mari zvanično je postao novi trener Novaka Đokovića, koji je sada otkrio kako je zapravo došlo do te saradnje. FOTO: EPA-EFE/ANDY RAIN Bio je Mari nekada veliki rival Novaka Đokovića, ali će sada zajedno pokušati… »
Đoković o saradnji sa Marijem: Uzbuđen sam, nije ni Endi očekivao
Sport klub pre 2 dana
Novak Đoković posetio je karavan Formule 1 i, prema očekivanjima, privukao veliku pažnju svih prisutnih. Najbolji teniser svih vremena govorio je i o novoj saradnji sa Endijem Marijem koji će mu od januara postati novi trener. Đoković je imao posla… »
Britanci napali Novaka, pa čuli zašto je izabrao Mareja: Postideće se šta je rekao o njihovoj legendi
Mondo pre 2 dana
Novak Đoković je na divan način objasnim Britancima zašto je izabrao baš Endija Mareja za novog trenera. Iako su ga napali jer "ne pomaže britanskom tenisu" na taj način, reči koje je Đoković izabrao za svog novog trenera govore koliko ga… »
Đoković objasnio zašto je izabrao Marija: "To ga je zateklo" VIDEO
B92 pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković još jednom se dotakao saradnje sa Endijem Marijem. Novak je odlučio da mu upravo Mari bude trener na startu nove sezone. Sve je pomalo zatekao ovom odlukom, koju je probao da objasni. "Prolazio sam kroz proces… »
Vesti dana »
Novosadski gradski odbornik Srđan Đurić tvrdi da ga je radnik JKP "Čistoća" napao na Trgu slobode; JKP"Čistoća" tvrdi suprotno
Insajder pre 3 satajoš 47 povezanih
Na Kopaoniku 36 centimetara snega, vidljivost smanjena zbog magle
Radio 021 pre 3 satajoš 33 povezane
'Crvene poruke' i stajanje za žrtve na skupu povodom mesec dana od nesreće u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 24 satajoš 26 povezanih
Zvezda preživela Spartak i Suboticu: Strašna partija Kodija Miler-Mekintajera!
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane