Повезане вести
Адвокат: Ефекат притиска јавности – охрабрени људи у правосуђу да поступају по савести и закону
Н1 Инфо 29.11.2024
Адвокат Влатко Секуловић сматра да су ефекти притиска јавности у виду блокада, протеста, инцидената видни, у смислу да су надлежни државни органи поступали донекле и у складу са оним што су били испостављени захтеви од стране… »
Адвокат: Ефекат притиска јавности – охрабрени људи у правосуђу да поступају по савести и закону
Нови магазин 29.11.2024
Адвокат Влатко Секуловић сматра да су ефекти притиска јавности у виду блокада, протеста, инцидената видни, у смислу да су надлежни државни органи поступали донекле и у складу са оним што су били испостављени захтеви од стране… »
Вести дана »
"Ударио ме камион, брате, само јако" Возач БМВ-а јутрос изазвао саобраћајку, па се тиме похвалио (видео)
Мондо пре 23 минутајош 49 повезаних
Медведев запретио: Ако ЕУ украде руску имовину, повратићемо је кроз стварне репарације
Вечерње новости пре 13 минутајош 50 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама о снабдевању: Два месеца није стигла ни кап сирове нафте, а да грађани и привреда то нису осетили
Курир пре 33 минутајош 24 повезане
Народна банка Србије ћути о колапсу који им се спрема: Ризикује и замрзавање девизних резерви у иностранству
Нова пре 1 сатјош 21 повезана
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних