Povezane vesti

KLS: Zlatibor – Novi Pazar 113:79

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Košarkaši Zlatibora pobedili su večeras u Čajetini ekipu Novog Pazara sa 113:79 (27:18, 28:23, 34:20, 24:18), u utakmici devetog kola Košarkaške lige Srbije (KLS). Domaćina je predvodio Petar Vujačić sa 24 poena, a najbolje ga ja pratio Marko… »
Odbojkaši Dubočice pobedili u Kraljevu direktnog konkurenta za play off

Odbojkaši Dubočice pobedili u Kraljevu direktnog konkurenta za play off

Rešetka pre 2 dana
U 9.kolu Banka Poštanska štedionica superlige Srbije, odbojkaši Dubočice pobedili su večeras u Kraljevu ekipu Ribnice, rezultatom 3:1, po setovima: 20:25, 25:23, 25:22, 25:23. Leskovački odbojkaši su tako nastavili sa odličnim partijama, posle… »

Sandžak haber pre 2 dana
Košarkaši Zlatibora pobedili su večeras u Čajetini ekipu Novog Pazara sa 113:79 (27:18, 28:23, 34:20, 24:18), u utakmici devetog kola Košarkaške lige Srbije (KLS). Domaćina je predvodio Petar Vujačić sa 24 poena, a najbolje ga ja pratio Marko… »
Košarkaši Zlatibora ubedljivi protiv Novog Pazara

Košarkaši Zlatibora ubedljivi protiv Novog Pazara

Radio sto plus pre 2 dana
Domaćina je predvodio Petar Vujačić sa 24 poena, a najbolje ga ja pratio Marko Kovačević sa 20 poena. Po 15 poena postigli su Adi Zahiragić i Brano Đukanović, dok su Branislav Terzić i Ivan Smiljanić dodali 13, odnosno 11 poena za Čajetince… »
Zlatibor prekinuo niz od četiri uzastopna poraza u KLS: Čajetinci ubacili čak 113 poena protiv Novog Pazara

Zlatibor prekinuo niz od četiri uzastopna poraza u KLS: Čajetinci ubacili čak 113 poena protiv Novog Pazara

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Košarkaši Zlatibora pobedili su večeras Novi Pazar u utakmici 9. kola Košarkaške lige Srbije, čime su prekinuli svoj crni niz. Gosti u Čajetini zaista nisu imali nikakve šanse - 113:79. Od samog početka utakmice je Zlatibor… »

Vesti dana »