Povezane vesti
Rađen prvi put o majci: Nismo pričali 6 godina, brata i mene odgajala je familija
Story pre 2 dana
Majka Nikole Rađena po svoj prilici u najtežim životnim izazovima nije bila uz vaterpolistu. On o tome nikada pre nije govorio, ali kako je sada zbog razvoda od pevačice Milice Ristić sa kojom ima sina Alekseja, u žiži medijskog interesovanja… »
Prošlo je, ali boli zauvek: Rađena othranili rođaci, majku nije video 6 godina, a sad joj uputio ove reči
Svet & Skandal pre 2 dana
Nikola Rađen o majci progovorio, otkrio detalje iz privatnog života Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen nedavno se razveo od supruge Milice Ristić sa kojom je u braku dobio sina Alekseja. Rađen retko govori za javnost, pa ne čudi što malo ko zna… »
"Sa majkom nisam pričao 6 godina" Nikola Rađen nakon drugog razvoda ogolio dušu o porodičnim odnosima: Odgajala ga familija
Kurir pre 2 dana
Nikola Rađen, koji je poslednjih nedelja bio u žiži zbog razvoda od druge supruge Milice Ristić, nedavno je otkrio sve o svojoj porodici. Proslavljeni vaterpolista iskreno je pričao o svom odrastanju, kako mu je bilo tokom odrastanja s obzirom na to… »
„Sa majkom nisam pričao 6 godina…“: Šok priznanje Nikole Rađena o odrastanju
Nova pre 2 dana
: Nikola Rađen je nedavno pričao o svom odrastanju, jer je dete razvedenih roditelja, te otkrio da sa majkom nije dugo razgovarao. Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen se nedavno razveo od supruge Milice Ristić sa kojom je u braku dobio sina… »
Nikola Rađen priznao da šest godina nije govorio sa majkom!
Svet plus pre 2 dana
Bivši vaterpolista Nikola Rađen, gostujući u jednoj emisiji govorio je o svom odrastanju, ali i problemima zbog kojih šest godina nije govorio sa majkom. Nikola je otkrio da je u tom periodu bio nezreo, ali nakon što je dobio decu, shvatio je svoju… »
"S majkom nisam pričao 6 godina, nisam joj rekao šta sam joj zamerio": Rađen ogolio dušu o porodičnim odnosima
Mondo pre 2 dana
Proslavljeni vaterpolista iskreno je pričao kako mu je bilo tokom odrastanja s obzirom na to da je dete razvedenih roditelja. Nikola Rađen, koji je poslednjih nedelja bio u žiži zbog razvoda od druge supruge Milice Ristić, nedavno je otkrio sve o… »
"Sa majkom nisam pričao 6 godina..." Šok priznanje Nikole Rađena o odrastanju: "Kad sam dobio decu shvatio sam da nije lepo…
Blic pre 2 dana
Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen se nedavno razveo od supruge Milice Ristić sa kojom je u braku dobio sina Alekseja. Naime, Nikola Rađen je nedavno pričao o svom odrastanju, jer je dete razvedenih roditelja, te otkrio da sa majkom nije dugo… »
Vesti dana »
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 29 minutajoš 19 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmene Krivičnog zakonika
Vreme pre 5 satijoš 15 povezanih