Povezane vesti
„Stekla sam utisak da je Zvezdan Jovanović pričao kroz nišan puške iz koje je pucao“: Ovo je priča sudije koja je poslala u…
Nova 30.11.2024
: Pred njom su se preznojavali ubice i najveći kriminalci, a bila je i član sudskog veća koje je učesnike u ubistvu premijera Zorana Đinđića osudila na ukupno 378 godina zatvora - sudija u penziji, Radmila Dragičević Dičić za portal Nova.rs opisuje… »
Priča sudije koja je poslala u zatvor ubice Đinđića: Stekla sam utisak da je Jovanović pričao kroz nišan puške
Mondo 30.11.2024
Ispovest sudije koja je osudila ubice Zorana Đinđića. Pred njom su se preznojavali ubice i najveći kriminalci, a bila je i član sudskog veća koje je učesnike u ubistvu premijera Zorana Đinđića osudila na ukupno 378 godina zatvora - sudija u penziji… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u nesreći kod Umke: Muškarac (46) teško povređen, drugi odbio transport (video)
Blic pre 6 minutajoš 25 povezanih
Kineski predsednik: Podržavamo sve napore u cilju postizanja mira u Ukrajini
Sputnik pre 46 minutajoš 25 povezanih
Naravno da sam gledao Srbiju, hvala puno momcima koji igraju sada za zemlju: Jokić progovorio o duploj pobedi Orlova!
Hot sport pre 11 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 26 minutajoš 11 povezanih