Povezane vesti
"Časnije je da snimiš film za odrasle i okačiš..." Jovana Jeremić šokirala izjavom i otkrila svoje fetiše: Ja volim…
Kurir 30.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je komentarisala svojevrsan trend izbora karijere određenih javnih ličnosti koje prodaju svoje intimne slike na sajtu za odrasle. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana. - Meni je časnije da… »
"Odradiš jedan film za odrasle i podeliš da svi vide": Jovana Jeremić progovorila o prodaji intime: "Za takve stvari sam na…
Blic 30.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je komentarisala svojevrsan trend izbora karijere određenih javnih ličnosti koje prodaju svoje intimne slike na sajtu za odrasle. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana. - Meni je časnije da… »
Vesti dana »

Ko je ajatolah Ali Hamnei, tvrdokorni iranski lider koga je Tramp nazvao "lakom metom"?
Telegraf pre 25 minutajoš 7 povezanih

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Zelenski: Najteži napad na Ukrajinu od početka rata; Stejt department potvrdio smrt američkog državljanina u Kijevu
RTS pre 20 minutajoš 2 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana