Povezane vesti
"Časnije je da snimiš film za odrasle i okačiš..." Jovana Jeremić šokirala izjavom i otkrila svoje fetiše: Ja volim…
Kurir 30.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je komentarisala svojevrsan trend izbora karijere određenih javnih ličnosti koje prodaju svoje intimne slike na sajtu za odrasle. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana. - Meni je časnije da… »
"Odradiš jedan film za odrasle i podeliš da svi vide": Jovana Jeremić progovorila o prodaji intime: "Za takve stvari sam na…
Blic 30.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je komentarisala svojevrsan trend izbora karijere određenih javnih ličnosti koje prodaju svoje intimne slike na sajtu za odrasle. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana. - Meni je časnije da… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 4 satijoš 17 povezanih

Policija pronašla vozača koji je učestvovao u jezivoj nesreći u Novom Sadu: Urađen mu alkotest, evo šta je utvrđeno
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

Adelman o Jokiću: Jedva čekam subotu da im vratimo istom merom (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 56 povezanih

Jokić umalo u Partizanu: Otkriveno koliko je nedostajalo da Nikola obuče crno-veli dres
Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana