Povezane vesti
"Zlostavljao me profesor": Alka Vuica o odrastanju u maloj sredini, otkrila zašto im je uvek bila trn u oku
Mondo 30.11.2024
Pevačica je otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz svog života. Hrvatska pevačica Alka Vuica (63) u mladosti je važila za fatalnu ženu, na čiji šarm su padali moćni i poznati muškarci raznih profesija. U jednoj emisiji, na konstataciju voditeljke… »
"Profesor me je zlostavljao" Alka Vuica progovorila o teškom odrastanju u maloj sredini, otkrila zašto je uvek bila trn u oku
Kurir 30.11.2024
Hrvatska pevačica Alka Vuica na konstataciju voditeljka, da je samopuzdanje proglašeno za najatraktivniju stvar na ženi, ali i muškarcu, govorila je o svom detinjstvu i nemilom iskustvu. - Ja sam imala samopuzdanja, ali ne previše! Mislim da sam se… »
Vesti dana »

Spremite kišobrane, jesen donosi haos Objavljena precizna vremenska prognoza! Evo kada kreće smrzavanje
Alo pre 51 minutajoš 56 povezanih

Nato odlučan da brani bezbednost Evrope Alijansa spremna za direktan sukob sa Moskvom
Alo pre 1 minutjoš 28 povezanih

Ulični rat u Milanu! Protest za Gazu se pretvorio u haos! Povređeno desetine policajaca, palile se zastave Amerike, Izraela... (foto/video)
Kurir pre 31 minutajoš 15 povezanih

Detaljan postupak i cene: Kako da prijavite objekat za legalizaciju
B92 pre 25 minutajoš 69 povezanih

Netanjahu zapretio: Palestinske države neće biti – odgovor Izraela stiže posle Generalne skupštine UN
RTS pre 16 minutajoš 30 povezanih