Povezane vesti
Naprednjaci ucenjivali koordinatora za romska pitanja da im obezbedi glasove: „Vlasnik sam samo svog glasa“
N1 Info 30.11.2024
U Čačku je nedavno smenjen Miroslav Mitrović - koordinator za romska pitanja jer, kako kaže za N1, nije želeo da obezbedi sigurne glasove za SNS na junskim izborima. Da Mitrović posle 17 godina više neće biti koordinator za romska javnost je saznala u… »
Naprednjaci ucenjivali koordinatora za romska pitanja da im obezbedi glasove: „Vlasnik sam samo svog glasa“
Novi magazin 30.11.2024
U Čačku je nedavno smenjen Miroslav Mitrović - koordinator za romska pitanja jer, kako kaže za N1, nije želeo da obezbedi sigurne glasove za SNS na junskim izborima. Da Mitrović posle 17 godina više neće biti koordinator za romska javnost je saznala u… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

“Vlasti je bitan privid obrazovanja“: Akademski plenum kritikovao odluku Nacionalnog tela za akreditaciju
Insajder pre 6 satijoš 14 povezanih

Aktivisti za zaštitu životinja danas u 13 gradova tražili primenu zakona, u NS veliki broj pasa na okupljanju (FOTO)
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 10 povezanih

Glavni međunarodni aerodrom u Izraelu zatvoren do daljeg zbog sukoba sa Iranom
Novi magazin pre 5 satijoš 29 povezanih

Anastasija Ražnatović zablistala na venčanju Danas je za nju važan dan, emotivni momenti iz crkve (foto)
Alo pre 21 minutajoš 15 povezanih