Povezane vesti
Naprednjaci ucenjivali koordinatora za romska pitanja da im obezbedi glasove: „Vlasnik sam samo svog glasa“
N1 Info 30.11.2024
U Čačku je nedavno smenjen Miroslav Mitrović - koordinator za romska pitanja jer, kako kaže za N1, nije želeo da obezbedi sigurne glasove za SNS na junskim izborima. Da Mitrović posle 17 godina više neće biti koordinator za romska javnost je… »
Naprednjaci ucenjivali koordinatora za romska pitanja da im obezbedi glasove: „Vlasnik sam samo svog glasa“
Novi magazin 30.11.2024
U Čačku je nedavno smenjen Miroslav Mitrović - koordinator za romska pitanja jer, kako kaže za N1, nije želeo da obezbedi sigurne glasove za SNS na junskim izborima. Da Mitrović posle 17 godina više neće biti koordinator za romska javnost je… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 2 satajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 30 minutajoš 30 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih