Povezane vesti
Užas u Beogradu! Muškarac krvnički šutira dete koje leži na betonu! Objavljen veoma uznemirujući video
Telegraf 30.11.2024
Preporučujemo. Snimak na kojem se vidi muškarac kako iz sve snage šutira dečaka koji leži na betonu objavljen je na internetu, a kako se navodi u opisu pored videa, navodno je svemu prethodio sukob dvojice dečaka, nakon čega je otac jednog došao… »
Pretučeni dečak završio u bolnici, policija traga za nasilnikom: Novi detalji jezivog nasilja u Krnjači (Uznemirujući…
Blic 30.11.2024
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači juče u večernjim satima došlo je do jezivog nasilja. Za sada nepoznati muškarac fizički je nasrnuo na 14-godišnjeg dečaka koji je bespomoćno ležao na betonu. Uz povike "je l' ti jasno", muškarac je… »
Jezivo nasilje u Krnjači: Muškarac krvnički šutira tinejdžera koji leži, dvojica stoje i posmatraju bez reakcije…
Blic 30.11.2024
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa je tata jednog od njih došao da… »
Jezivo nasilje u Krnjači: Muškarac krvnički šutira tinejdžera koji leži, dvojica stoje i posmatraju bez reakcije…
Blic 30.11.2024
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa je tata jednog od njih došao da… »
Stravično nasilje kod osnovne škole: Muškarac šutira tinejdžera koji leži
B92 30.11.2024
Stravično nasilje u Beogradu: Muškarac krvnički šutira dete koji leži na betonu
Kurir 30.11.2024
Snimak na kojem se vidi muškarac kako iz sve snage šutira dečaka koji leži na betonu objavljen je na internetu, a kako se navodi u opisu pored videa, navodno je svemu prethodio sukob dvojice dečaka, nakon čega je otac jednog došao da… »
Užasno nasilje u Krnjači: Muškarac šutira tinejdžera koji leži i vrišti od bolova
Mondo 30.11.2024
Muškarac je tukao maloletnika u Krnjači. Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 39 minutajoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 3 satajoš 1 povezana