Povezane vesti
Užas u Beogradu! Muškarac krvnički šutira dete koje leži na betonu! Objavljen veoma uznemirujući video
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Snimak na kojem se vidi muškarac kako iz sve snage šutira dečaka koji leži na betonu objavljen je na internetu, a kako se navodi u opisu pored videa, navodno je svemu prethodio sukob dvojice dečaka, nakon čega je otac jednog došao… »
Pretučeni dečak završio u bolnici, policija traga za nasilnikom: Novi detalji jezivog nasilja u Krnjači (Uznemirujući…
Blic pre 2 dana
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači juče u večernjim satima došlo je do jezivog nasilja. Za sada nepoznati muškarac fizički je nasrnuo na 14-godišnjeg dečaka koji je bespomoćno ležao na betonu. Uz povike "je l' ti jasno", muškarac je… »
Jezivo nasilje u Krnjači: Muškarac krvnički šutira tinejdžera koji leži, dvojica stoje i posmatraju bez reakcije…
Blic pre 2 dana
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa je tata jednog od njih došao da… »
Jezivo nasilje u Krnjači: Muškarac krvnički šutira tinejdžera koji leži, dvojica stoje i posmatraju bez reakcije…
Blic pre 2 dana
Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa je tata jednog od njih došao da… »
Stravično nasilje kod osnovne škole: Muškarac šutira tinejdžera koji leži
B92 pre 2 dana
Stravično nasilje u Beogradu: Muškarac krvnički šutira dete koji leži na betonu
Kurir pre 2 dana
Snimak na kojem se vidi muškarac kako iz sve snage šutira dečaka koji leži na betonu objavljen je na internetu, a kako se navodi u opisu pored videa, navodno je svemu prethodio sukob dvojice dečaka, nakon čega je otac jednog došao da… »
Užasno nasilje u Krnjači: Muškarac šutira tinejdžera koji leži i vrišti od bolova
Mondo pre 2 dana
Muškarac je tukao maloletnika u Krnjači. Kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači zabeležene su scene stravičnog nasilja nad maloletnikom. Kako je navedeno na Instagram stranici Moj_Beograd2, u toku jučerašnjeg dana dva dečaka su se potukla, pa… »
Vesti dana »
Svi u blokade: Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okačili transparente
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Operacija "lažne zastave" na Kosovu: Kurti skovao tajni plan da bi pomogao i sebi: Hoće da dovrši posao od kojeg ne odustaje
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 51 minutajoš 20 povezanih