Povezane vesti
'SIROTINJA I GLAD SU ME NATERALI DA SE BAVIM OVIM POSLOM': Ivan iz Banata razvio unosan biznis - Prvih 10 godina je samo…
Kurir pre 2 dana
Selo Podlokanj, u Banatu, staro 102 godine, iznedrilo je "kralja kulena", Ivana Relotića, čija životna, ali i preduzetnička priča, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. - Biću iskren, sirotinja i glad me nateralo da počnem da se bavim proizvodnjom za… »
"Sirotinja i glad su me na ovo naterali": Ivan je svoj proizvod 10 godina samo poklanjao, a danas ga svi znaju po jednom…
Blic pre 2 dana
Selo Podlokanj, u Banatu, staro 102 godine, iznedrilo je "kralja kulena", Ivana Relotića, čija životna, ali i preduzetnička priča, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. - Biću iskren, sirotinja i glad su me naterali da počnem da se bavim proizvodnjom za… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 20 minutajoš 40 povezanih
Partizan se oglasio saopštenjem: Poznata budućnost Save Miloševića!
Hot sport pre 2 satajoš 34 povezane
Kurti: Postoje indicije da su napad izvele grupe koje podržava Srbija
Vesti online pre 39 minutajoš 26 povezanih
Na javnom času ispred Jovine gimnazije zatraženo izvinjenje direktora i školskog odbora "ali na pravu adresu" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 22 povezane
El Sarag: Neozbiljno je usvojiti više od 50 zakona za dva sata, ne donose se preko noći i bez javne rasprave
N1 Info pre 33 minutajoš 19 povezanih