Povezane vesti
"Imamo dža-bu politiku opozicije, tragediju U Novom Sadu koriste za užasno ponašanje" Ana Brnabić iskreno o svemu: "Izbore…
Kurir pre 6 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, izjavila je danas da nije informisana o tome da li je opozicija podnela zahtev za njeno razrešenje, ali zna za krivičnu prijavu. Predsednica skupštine govorila je i o rumunskom scenariju u Srbiji… »
"Imamo: Dža-bu politiku opozicije, izbore nikada neće dobiti na ulicama" Ana Brnabić za "Blic" TV: Tragediju u Novom Sadu…
Blic pre 6 sati
U emisiji "Nije srpski ćutati" koja se emituje svake subote od 15 časova na kanalu 117 na "Blic" TV, Ana Brnabić, koja je bila i prvi gost voditelja Slobodana Orlića, izjavila je da nije informisana o tome da li je opozicija podnela zahtev za njeno… »
"Podneta je krivična prijava protiv mene": Na "Blic" TV upravo startuje nova politička emisija "Nije srpski ćutati": Prvi…
Blic pre 8 sati
"Imam saznanja da je podneta krivična prijava protiv mene", izjavila Ana Brnabić u emisiji "Nije srpski ćutati" na "Blic" TV. Na MTS kanalu 117 upravo počinje nova emisija "Blic" TV - "Nije srpski ćutati". Prvi gost voditelja Slobodana Orlića je… »
Vesti dana »
Nešto se žestoko kuva na Kosmetu! Oglasio se Dodik sa jasnim informacijama
Pravda pre 32 minutajoš 180 povezanih
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 9 satijoš 26 povezanih