Повезане вести
Тати дајем све паре после наступа: Барбара Бобак изненадила изјавом - "Боље ми је кад не знам колико имам"
Вечерње новости 30.11.2024
БАРБАРА БОБАК каже да оцу после сваког наступа даје новац на чување, јер јој је тако лакше и не добија порив да троши. Фото: Новости Наиме, она тврди да он располаже њеним финансијам већински, али да код себе наравно увек има… »
"После сваког наступа оцу дајем новац" Барбара Бобак проговорила о финансијама: Увек имам колико ми треба
Курир 30.11.2024
Певачица Барбара Бобак каже да оцу после сваког наступа даје новац на чување, јер јој је тако лакше и не добија порив да троши. Наиме, она тврди да он располаже њеним финансијам већински, али да код себе наравно увек има део… »
"Тати дајем све паре после наступа": Барбара Бобак шокирала изјавом: "Боље ми је кад не знам колико имам"
Блиц 30.11.2024
Певачица Барбара Бобак каже да оцу после сваког наступа даје новац на чување, јер јој је тако лакше и не добија порив да троши. Наиме, она тврди да он располаже њеним финансијам већински, али да код себе наравно увек има део… »
Вести дана »

Велика британија позвала амбасадора Русије на разговор! Разлог: Повреда ваздушног простора НАТО пакта! "Неприхватљиво"
Курир пре 1 сатјош 32 повезане

Пољопривредници: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“
Озон пресс пре 45 минутајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних