Povezane vesti

Tužna sudbina radnika koji je poginuo u eksploziji u čoki Rođaci neutešni: "Aka nije imao dece, živeo je sam, ali je uvek…

Tužna sudbina radnika koji je poginuo u eksploziji u čoki Rođaci neutešni: "Aka nije imao dece, živeo je sam, ali je uvek…

Kurir pre 5 sati
Aksentije Bojin (51) iz Ostojićeva, jedan od dvojice radnika koji je poginuo u eksploziji peći za livenje jednog preduzeća iz Čoke, nije imao dece i živeo je sam, rekli su njegovi rođaci. Podsetimo, eksplozija se dogodila prošlog četvrtka u krugu… »
"Odjednom je puklo, video sam kolege na zemlji, bili su potpuno ugljenisani" Ispovest povređenog radnika u Čoki, do detalja…

"Odjednom je puklo, video sam kolege na zemlji, bili su potpuno ugljenisani" Ispovest povređenog radnika u Čoki, do detalja…

Kurir pre 7 sati
Meštani Čoke i okoline u šoku su posle pogibije Miroslava Brojčina (53) iz Iđoša i Aksentija Bojina (51) iz Ostojićeva koji su nastradali u eksploziji koja se dogodila u četvrtak! - Veliki je žal za obojicom muškaraca koji su stradali… »
Tužna sudbina Aksentija koji je poginuo u eksploziji u Čoki: Živeo sam u trošnoj kući, a dece nije imao

Tužna sudbina Aksentija koji je poginuo u eksploziji u Čoki: Živeo sam u trošnoj kući, a dece nije imao

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Aksentije Bojin (51) iz Ostojićeva, jedan od dvojice radnika koji je poginuo u eksploziji peći za livenje jednog preduzeća iz Čoke, nije imao dece i živeo je sam, kažu njegovi rođaci. Podsetimo, eksplozija se dogodila prošlog… »

Vesti dana »