Povezane vesti
Nakon smrti majke Sanja Marinković ne može da se oporavi! Otišla iz Srbije pa svima poručila: "Isceljenje..."
Kurir 30.11.2024
Majka voditeljke Sanje Marinković preminula je nedavnonakon borbe sa opakom bolešću. Sanja Marinković teško je podnela ovaj gubitak, a sada je otputovala u Italiju i pokazala u čemu nalazi utehu. - Opera je rođena u Italiji, za slučaj da niste… »
(Foto) "isceljenje emotivne traume koju sam doživela": Sanja Marinković nakon smrti majke napustila Srbiju i poslala snažnu…
Blic 30.11.2024
Majka voditeljke Sanje Marinković preminula je nedavno nakon borbe sa opakom bolešću. Sanja Marinković teško je podnela ovaj gubitak, a sada je otputovala u Italiju i pokazala u čemu nalazi utehu. - Opera je rođena u Italiji, za slučaj da niste… »
Vesti dana »

Prvi maj u Novom Sadu – pola godine od pada nadstrešnice, manji incident (FOTO/VIDEO)
Danas pre 10 minutajoš 97 povezanih

"Čuo je da zovu u pomoć, odmah je pritrčao da pomogne": Vladimir hteo da spase komšije kod Topole, pa nastrado
Mondo pre 10 minutajoš 65 povezanih

Radnici širom sveta obeležavaju Međunarodni praznik rada – od Tokija do Los Anđelesa
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 5 satijoš 17 povezanih

Vučić: Odličan razgovor sa Đulijanijem o odnosima Srbije i SAD
Euronews pre 9 minutajoš 25 povezanih