Povezane vesti
"Pojeo sam im sina i molio da mi oproste" Preživeli u fatalnoj nesreći skrivali mračnu tajnu koja će šokirati svet! Odlučili…
Kurir 30.11.2024
Dana 13. oktobra 1972. godine avion Urugvajskih vazdušnih snaga (let 571), koji je prevozio 45 ljudi, srušio se u Andima. Na letu su uglavnom bili članovi ragbi tima Old Christians Clubkoji su putovali na utakmicu iz Montevidea prema Santijagu. Nesreća… »
"Otkinuo sam komad mesa sa tela svog prijatelja" Preživeli u fatalnoj nesreći šokirali svet mračnim priznanjem
Telegraf 30.11.2024
Preporučujemo. Dana 13. oktobra 1972. godine avion Urugvajskih vazdušnih snaga (let 571), koji je prevozio 45 ljudi, srušio se u Andima. Na letu su uglavnom bili članovi ragbi tima Old Christians Clubkoji su putovali na utakmicu iz Montevidea prema… »
Vesti dana »
Stevanović (Fondacija Ćuruvija): Vlast nema nameru da omogući REM-u da radi po zakonu
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 4 satijoš 21 povezana
Kočić o pomilovanju novosadske grupe: Vučić zloupotrebio funkciju i sprečio oslobađajuću presudu (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 44 povezane
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 25 povezanih
Ova 2 dana doneće Srbiji naoblačenje, a evo da li se očekuju i padavine
Telegraf pre 5 satijoš 37 povezanih