Povezane vesti
"Pojeo sam im sina i molio da mi oproste" Preživeli u fatalnoj nesreći skrivali mračnu tajnu koja će šokirati svet! Odlučili…
Kurir 30.11.2024
Dana 13. oktobra 1972. godine avion Urugvajskih vazdušnih snaga (let 571), koji je prevozio 45 ljudi, srušio se u Andima. Na letu su uglavnom bili članovi ragbi tima Old Christians Clubkoji su putovali na utakmicu iz Montevidea prema Santijagu. Nesreća… »
"Otkinuo sam komad mesa sa tela svog prijatelja" Preživeli u fatalnoj nesreći šokirali svet mračnim priznanjem
Telegraf 30.11.2024
Preporučujemo. Dana 13. oktobra 1972. godine avion Urugvajskih vazdušnih snaga (let 571), koji je prevozio 45 ljudi, srušio se u Andima. Na letu su uglavnom bili članovi ragbi tima Old Christians Clubkoji su putovali na utakmicu iz Montevidea prema… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 5 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 7 satijoš 22 povezane