Povezane vesti
"Sudbina nas je razdvojila, sine, ali znamo da je tvoja duša na lepšem mestu!" Potresne reči oca Borisa (18) koji je…
Kurir 30.11.2024
- Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema nas, tebe i mene… »
"Sine moj, sudbina nas je razdvojila": Potresne reči oca Borisa (18) koji je sa devojkom poginuo na motoru
Mondo 30.11.2024
Otac tragično nastradalog Borisa oglasio se potresnim rečima. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim… »
"Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje" Potresne reči oca Borisa, koji je poginuo na motoru
Telegraf 30.11.2024
Preporučujemo. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema… »
Vesti dana »

Otkazan let Er Srbije za London zbog velikog požara kod aerodroma: Evo šta će se desiti sa putnicima
Mondo pre 35 minutajoš 24 povezane

Tramp: Uskoro sporazum sa Ukrajinom o mineralima, mirovni pregovori napreduju
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Piksi odgovorio Arnautoviću u austrijskom tunelu: Vidimo se u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih