Povezane vesti

"Sudbina nas je razdvojila, sine, ali znamo da je tvoja duša na lepšem mestu!" Potresne reči oca Borisa (18) koji je…

"Sudbina nas je razdvojila, sine, ali znamo da je tvoja duša na lepšem mestu!" Potresne reči oca Borisa (18) koji je…

Kurir pre 1 dan
- Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema nas, tebe i mene… »
"Sine moj, sudbina nas je razdvojila": Potresne reči oca Borisa (18) koji je sa devojkom poginuo na motoru

"Sine moj, sudbina nas je razdvojila": Potresne reči oca Borisa (18) koji je sa devojkom poginuo na motoru

Mondo pre 5 sati
Otac tragično nastradalog Borisa oglasio se potresnim rečima. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim… »
"Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje" Potresne reči oca Borisa, koji je poginuo na motoru

"Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje" Potresne reči oca Borisa, koji je poginuo na motoru

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema… »

Vesti dana »