Povezane vesti
"Sudbina nas je razdvojila, sine, ali znamo da je tvoja duša na lepšem mestu!" Potresne reči oca Borisa (18) koji je tragično…
Kurir 30.11.2024
- Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema nas, tebe i mene -… »
"Sine moj, sudbina nas je razdvojila": Potresne reči oca Borisa (18) koji je sa devojkom poginuo na motoru
Mondo 30.11.2024
Otac tragično nastradalog Borisa oglasio se potresnim rečima. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama… »
"Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje" Potresne reči oca Borisa, koji je poginuo na motoru
Telegraf 30.11.2024
Preporučujemo. "Koliko god vremena da prođe, neće izbrisati nas dvoje, sine moj. Vreme je prolazno, a uspomene su večne. Dolazi zima duga i hladna najavljujući patnju i bol, prekrivajući belim pahuljama staze naše sreće, u kojima već dugo nema nas, tebe… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana