Повезане вести

Смаилагић зарадио четири копче, али одушевио навијаче Жалгириса пред Партизан

Смаилагић зарадио четири копче, али одушевио навијаче Жалгириса пред Партизан

Спортске.нет 01.12.2024
Кошаркаш Жалгириса Ален Смаилагић памтиће убедљив тријумф свог клуба против Јонаве 101:64 по посекотини на глави која је захтевала четири копче, свега два дана уочи гостовања свом доскорашњем клубу Партизану у Евролиги. Српски… »
Смајли завршио меч са шавовима на глави: Српски кошаркаш доживео повреду на мечу литванског првенства! (фото+видео)

Смајли завршио меч са шавовима на глави: Српски кошаркаш доживео повреду на мечу литванског првенства! (фото+видео)

Хот спорт 01.12.2024
Очекује нас врло занимљив меч у уторак! Кошаркаши Жалгириса уписали су убедљиву победу над екипом Јонаве резултатом 101:64, чиме су се опоравили од тешког пораза који су доживели од Басконије у претходном колу. Међутим, тренер… »
Крвава глава алена смаилагића: Ушили га током утакмице, а онда је урадио - ово (фото)

Крвава глава алена смаилагића: Ушили га током утакмице, а онда је урадио - ово (фото)

Вечерње новости 01.12.2024
Кошаркаши Жалгириса победили су Јонаву са 101:64 у 10. колу литванског првенства, а бивши кошаркаш Партизана Ален Смаилагић неће баш по добром памтити овај меч. Фото: Профимедиа Наиме, он је током утакмице задобио посекотину на… »
Смаилагић разбио главу пред Партизан ФОТО

Смаилагић разбио главу пред Партизан ФОТО

Б92 01.12.2024
Кошаркаш Жалгириса Ален Смаилагић доживео је повреду на последњој утакмици шампионата Литваније. Кошаркаши Жалгириса победили су Јонаву резултатом 101:64 у 10. колу шампионата Литваније и најавили да у добром расположењу долазе… »
"Тајрик Џонс мора да части, видећемо да ли ће да испоштује"

"Тајрик Џонс мора да части, видећемо да ли ће да испоштује"

Б92 01.12.2024
Кошаркаш Партизана Аријан Лакић био је задовољан после нове победе у АБА лиги. Екипа Жељка Обрадовића у АБА лиги забележила је 10. победу, пошто је на свом паркету победила Сплит 110:64 и тако остала једина непоражена екипа на… »
Тринкијери "наоштрен" пред Партизан: Доминација Жалгириса и победа од 37 разлике

Тринкијери "наоштрен" пред Партизан: Доминација Жалгириса и победа од 37 разлике

Б92 01.12.2024
Кошаркаши Жалгириса победили су Јонаву резултатом 101:64 у 10. колу шампионата Литваније. Кошаркаши Жалгириса ће у уторак од 20 часова и 30 минута гостовати Партизану у 13. колу Евролиге, а утакмица ће се играти у "Београдској… »
Сви причају о сјајном Бошњаковићу

Сви причају о сјајном Бошњаковићу

Б92 01.12.2024
Кошаркаш Партизана Митар Бошњаковић истакао је да црно-бели дижу форму и да су на правом путу. Екипа Жељка Обрадовића у АБА лиги забележила је 10. победу, пошто је на свом паркету победила Сплит 110:64 и тако остала једина… »
Бледа издања Жалгириса пред долазак у Арену

Бледа издања Жалгириса пред долазак у Арену

Спортски журнал 01.12.2024
Партизан у уторак дочекује Литванце. Иако се синоћ на пиједесталу налазио регионални дуел са Сплитом, чињеница да Партизан стопроцентно корача у АБА лиги помогла је изабраницима Жељка Обрадовића да фокус умногоме преместе на… »
Вашингтон: "Због тога сам дошао у Партизан"

Вашингтон: "Због тога сам дошао у Партизан"

Б92 01.12.2024
Кошаркаш Партизана Двејн Вашингтон нада се већој минутажи у Евролиги. Вашингтон је са 24 поена био најефикаснији у победи црно-белих над Сплитом у 10. колу АБА лиге – 110:64. "Добро је било изаћи на терен, одиграти неке минуте"… »
Вашингтон: ''Срећан сам, дао сам све од себе!'' А Тајрик сад треба да ''испоштује''...

Вашингтон: ''Срећан сам, дао сам све од себе!'' А Тајрик сад треба да ''испоштује''...

Спортске.нет 01.12.2024
После победа над Црвеном звездом и Олимпијакосом у Евролиги, велики терет су кошаркаши Партизана скинули са својих леђа, имајући у виду претходних шест везаних пораза у елитном европском такмичењу. Сада знатно лакше долазе до… »
Жељко Обрадовић пред дупло коло Евролиге: Играчи Партизана се радују и уживају

Жељко Обрадовић пред дупло коло Евролиге: Играчи Партизана се радују и уживају

Данас 30.11.2024
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је његова екипа одиграла озбиљну утакмицу на мечу АБА лиге против Сплита и да су према свом ривалу у том дуелу показали висок степен поштовања. – Одиграли смо озбиљну… »
Партизанових 110 за 10/10: Вашингтон се наметнуо на шутерској аудицији против Сплита

Партизанових 110 за 10/10: Вашингтон се наметнуо на шутерској аудицији против Сплита

Данас 30.11.2024
Десето коло и десета уписана рецка у знак тријумфа. Кошаркаши Партизана савладали су Сплт резултатом 110: 64 (25:9, 28:22, 29:20, 28:13) у мечу 10. кола АБА лиге и задржали максималан учинак у регионалном такмичењу. Дуел са… »

Вести дана »