Povezane vesti

Smailagić zaradio četiri kopče, ali oduševio navijače Žalgirisa pred Partizan

Smailagić zaradio četiri kopče, ali oduševio navijače Žalgirisa pred Partizan

Sportske.net 01.12.2024
Košarkaš Žalgirisa Alen Smailagić pamtiće ubedljiv trijumf svog kluba protiv Jonave 101:64 po posekotini na glavi koja je zahtevala četiri kopče, svega dva dana uoči gostovanja svom doskorašnjem klubu Partizanu u Evroligi. Srpski košarkaš je u… »
Smajli završio meč sa šavovima na glavi: Srpski košarkaš doživeo povredu na meču litvanskog prvenstva! (foto+video)

Smajli završio meč sa šavovima na glavi: Srpski košarkaš doživeo povredu na meču litvanskog prvenstva! (foto+video)

Hot sport 01.12.2024
Očekuje nas vrlo zanimljiv meč u utorak! Košarkaši Žalgirisa upisali su ubedljivu pobedu nad ekipom Jonave rezultatom 101:64, čime su se oporavili od teškog poraza koji su doživeli od Baskonije u prethodnom kolu. Međutim, trener Andrea Trinkijeri… »
Krvava glava alena smailagića: Ušili ga tokom utakmice, a onda je uradio - ovo (foto)

Krvava glava alena smailagića: Ušili ga tokom utakmice, a onda je uradio - ovo (foto)

Večernje novosti 01.12.2024
Košarkaši Žalgirisa pobedili su Jonavu sa 101:64 u 10. kolu litvanskog prvenstva, a bivši košarkaš Partizana Alen Smailagić neće baš po dobrom pamtiti ovaj meč. Foto: Profimedia Naime, on je tokom utakmice zadobio posekotinu na glavi, zbog koje… »
Smailagić razbio glavu pred Partizan FOTO

Smailagić razbio glavu pred Partizan FOTO

B92 01.12.2024
Košarkaš Žalgirisa Alen Smailagić doživeo je povredu na poslednjoj utakmici šampionata Litvanije. Košarkaši Žalgirisa pobedili su Jonavu rezultatom 101:64 u 10. kolu šampionata Litvanije i najavili da u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd na… »
"Tajrik Džons mora da časti, videćemo da li će da ispoštuje"

"Tajrik Džons mora da časti, videćemo da li će da ispoštuje"

B92 01.12.2024
Košarkaš Partizana Arijan Lakić bio je zadovoljan posle nove pobede u ABA ligi. Ekipa Željka Obradovića u ABA ligi zabeležila je 10. pobedu, pošto je na svom parketu pobedila Split 110:64 i tako ostala jedina neporažena ekipa na Jadranu. "Drago mi… »
Trinkijeri "naoštren" pred Partizan: Dominacija Žalgirisa i pobeda od 37 razlike

Trinkijeri "naoštren" pred Partizan: Dominacija Žalgirisa i pobeda od 37 razlike

B92 01.12.2024
Košarkaši Žalgirisa pobedili su Jonavu rezultatom 101:64 u 10. kolu šampionata Litvanije. Košarkaši Žalgirisa će u utorak od 20 časova i 30 minuta gostovati Partizanu u 13. kolu Evrolige, a utakmica će se igrati u "Beogradskoj Areni". U svom… »
Svi pričaju o sjajnom Bošnjakoviću

Svi pričaju o sjajnom Bošnjakoviću

B92 01.12.2024
Košarkaš Partizana Mitar Bošnjaković istakao je da crno-beli dižu formu i da su na pravom putu. Ekipa Željka Obradovića u ABA ligi zabeležila je 10. pobedu, pošto je na svom parketu pobedila Split 110:64 i tako ostala jedina neporažena ekipa na… »
Bleda izdanja Žalgirisa pred dolazak u Arenu

Bleda izdanja Žalgirisa pred dolazak u Arenu

Sportski žurnal 01.12.2024
Partizan u utorak dočekuje Litvance. Iako se sinoć na pijedestalu nalazio regionalni duel sa Splitom, činjenica da Partizan stoprocentno korača u ABA ligi pomogla je izabranicima Željka Obradovića da fokus umnogome premeste na zbivanja u Evroligi… »
Vašington: "Zbog toga sam došao u Partizan"

Vašington: "Zbog toga sam došao u Partizan"

B92 01.12.2024
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington nada se većoj minutaži u Evroligi. Vašington je sa 24 poena bio najefikasniji u pobedi crno-belih nad Splitom u 10. kolu ABA lige – 110:64. "Dobro je bilo izaći na teren, odigrati neke minute", rekao je… »
Vašington: ''Srećan sam, dao sam sve od sebe!'' A Tajrik sad treba da ''ispoštuje''...

Vašington: ''Srećan sam, dao sam sve od sebe!'' A Tajrik sad treba da ''ispoštuje''...

Sportske.net 01.12.2024
Posle pobeda nad Crvenom zvezdom i Olimpijakosom u Evroligi, veliki teret su košarkaši Partizana skinuli sa svojih leđa, imajući u vidu prethodnih šest vezanih poraza u elitnom evropskom takmičenju. Sada znatno lakše dolaze do pobeda i u AdmiralBet… »
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju

Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju

Danas 30.11.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je njegova ekipa odigrala ozbiljnu utakmicu na meču ABA lige protiv Splita i da su prema svom rivalu u tom duelu pokazali visok stepen poštovanja. – Odigrali smo ozbiljnu utakmicu, u… »
Partizanovih 110 za 10/10: Vašington se nametnuo na šuterskoj audiciji protiv Splita

Partizanovih 110 za 10/10: Vašington se nametnuo na šuterskoj audiciji protiv Splita

Danas 30.11.2024
Deseto kolo i deseta upisana recka u znak trijumfa. Košarkaši Partizana savladali su Splt rezultatom 110: 64 (25:9, 28:22, 29:20, 28:13) u meču 10. kola ABA lige i zadržali maksimalan učinak u regionalnom takmičenju. Duel sa Splitom došao je u… »

Vesti dana »