Повезане вести
Живот са ХИВ-ом у Србији: „Мислио сам да ми на челу пише да имам ХИВ, нисам излазио из куће“
Н1 Инфо 01.12.2024
У Србији је од јануара до новембра 109 особа добило дијагнозу инфекције ХИВ-ом, 23 особе су са клиничким АИДС-ом, док је од тог вируса умрло пет људи, подаци су Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић - Батут"… »
Докторка апелује на редовно тестирање на ХИВ: Открила како изгледа живот с овом болешћу у Србији
Б92 01.12.2024
Епидемиолошкиња и шефица одсека за ХИВ и полно преносиве болести Градског завода за јавно здравље Биљана Беговић Вуксановић оценила је данас да код грађана Србије није порасла свест о важности превенције ХИВ-а. Подаци показују… »
Бесплатно саветовање и тестирање на ХИВ у Заводу за јавно здравље ВИДЕО
Б92 01.12.2024
Поводом Светског дана борбе против ХИВ сви заинтересовани грађани могу данас бесплатно да се саветују и тестирају на ХИВ у Градском заводу за јавно здравље Београд. Како наводи та институција, данас са ХИВ инфекцијом може да се… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 51 минутајош 48 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних