Povezane vesti
Život sa HIV-om u Srbiji: „Mislio sam da mi na čelu piše da imam HIV, nisam izlazio iz kuće“
N1 Info 01.12.2024
U Srbiji je od januara do novembra 109 osoba dobilo dijagnozu infekcije HIV-om, 23 osobe su sa kliničkim AIDS-om, dok je od tog virusa umrlo pet ljudi, podaci su Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović - Batut". Povodom Svetskog dana… »
Doktorka apeluje na redovno testiranje na HIV: Otkrila kako izgleda život s ovom bolešću u Srbiji
B92 01.12.2024
Epidemiološkinja i šefica odseka za HIV i polno prenosive bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje Biljana Begović Vuksanović ocenila je danas da kod građana Srbije nije porasla svest o važnosti prevencije HIV-a. Podaci pokazuju da u našoj zemlji… »
Besplatno savetovanje i testiranje na HIV u Zavodu za javno zdravlje VIDEO
B92 01.12.2024
Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV svi zainteresovani građani mogu danas besplatno da se savetuju i testiraju na HIV u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd. Kako navodi ta institucija, danas sa HIV infekcijom može da se živi dug i kvalitetan… »
Vesti dana »
Većina škola u Novom Sadu uglavnom radi normalno: Ovo je poruka za roditelje od sutra
Telegraf pre 42 minutajoš 71 povezana
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Poznato stanje povređenih u požaru u barajevu! Oglasila se VMA: Dve žene i dva muškarca završili na lečenju
Kurir pre 25 minutajoš 54 povezane