Повезане вести
Докторка ми рече: "Добро је што си дошао, спасао си себи главу"! Чак 4 године нисам знао да сам инфициран вирусом ког се у…
Курир 01.12.2024
Четири године сам живео са ХИВ, а нисам имао појма да сам заражен! Сећам се, била је зима, 25. јануар 2019, сазнајем да сам позитиван. Помислио сам да треба да се убијем! Потпуни шок и блокада, нисам знао где је лево. Ћутао сам о… »
"Докторка ми је рекла: Добро је што си дошао, спасио си живу главу" Србин 4 године имао неизлечиву болест, а није ни знао…
Блиц 01.12.2024
"Четири године сам живео са ХИВ, а нисам имао појма да сам заражен! Сећам се, била је зима, 25. јануар 2019, сазнајем да сам позитиван. Помислио сам да треба да се убијем! Потпуни шок и блокада, нисам знао где је лево. Ћутао сам… »
Данас се обележава Светски дан борбе против АИДС-а под слоганом "Исправним путем"
Инсајдер 01.12.2024
Светски дан борбе против АИДС-а и ХИВ-а обележава се широм света сваке године 1. децембра, а ове године под слоганом "Исправним путем" наглашава се позив на акцију да се заштити здравље свих, као и права сваке особе. Србија се… »
Данас се обележава Светски дан борбе против АИДС-а под слоганом "Исправним путем"
РТВ 01.12.2024
БЕОГРАД - Светски дан борбе против АИДС-а и ХИВ-а обележава се широм света сваке године 1. децембра, а ове године под слоганом "Исправним путем" наглашава се позив на акцију да се заштити здравље свих, као и права сваке особе… »
Вести дана »
„Алармираћу целу међународну заједницу“: Владимир Штимац о одлуци да му се забрани присуство на јавним скуповима
Данас пре 2 сатајош 22 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 3 сатајош 17 повезаних
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних