Povezane vesti

Doktorka mi reče: "Dobro je što si došao, spasao si sebi glavu"! Čak 4 godine nisam znao da sam inficiran virusom kog se u…

Doktorka mi reče: "Dobro je što si došao, spasao si sebi glavu"! Čak 4 godine nisam znao da sam inficiran virusom kog se u…

Kurir 01.12.2024
Četiri godine sam živeo sa HIV, a nisam imao pojma da sam zaražen! Sećam se, bila je zima, 25. januar 2019, saznajem da sam pozitivan. Pomislio sam da treba da se ubijem! Potpuni šok i blokada, nisam znao gde je levo. Ćutao sam o tome šest godina… »
"Doktorka mi je rekla: Dobro je što si došao, spasio si živu glavu" Srbin 4 godine imao neizlečivu bolest, a nije ni znao…

"Doktorka mi je rekla: Dobro je što si došao, spasio si živu glavu" Srbin 4 godine imao neizlečivu bolest, a nije ni znao…

Blic 01.12.2024
"Četiri godine sam živeo sa HIV, a nisam imao pojma da sam zaražen! Sećam se, bila je zima, 25. januar 2019, saznajem da sam pozitivan. Pomislio sam da treba da se ubijem! Potpuni šok i blokada, nisam znao gde je levo. Ćutao sam o tome šest godina… »
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv AIDS-a pod sloganom "Ispravnim putem"

Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv AIDS-a pod sloganom "Ispravnim putem"

Insajder 01.12.2024
Svetski dan borbe protiv AIDS-a i HIV-a obeležava se širom sveta svake godine 1. decembra, a ove godine pod sloganom "Ispravnim putem" naglašava se poziv na akciju da se zaštiti zdravlje svih, kao i prava svake osobe. Srbija se stavlja u red… »

RTV 01.12.2024
BEOGRAD - Svetski dan borbe protiv AIDS-a i HIV-a obeležava se širom sveta svake godine 1. decembra, a ove godine pod sloganom "Ispravnim putem" naglašava se poziv na akciju da se zaštiti zdravlje svih, kao i prava svake osobe. Srbija se stavlja u red… »

Vesti dana »