Povezane vesti

Auto završio u jarku: Saobraćajka kod Bubanj potoka, stvaraju se gužve (foto)

Auto završio u jarku: Saobraćajka kod Bubanj potoka, stvaraju se gužve (foto)

Blic 01.12.2024
Na uključenju kod Bubanj potoka došlo je do saobraćajne nesreće. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, nezgoda se dogodila na auto-putu kod uključenja za Bubanj potok, a stvara se gužva. Kako se vidi na fotografijama, automobil se sudario sa… »
Žestok sudar kod Ada mola: Zakucao se u zaštitnu ogradu, vozača izvlačili iz slupanog auta

Žestok sudar kod Ada mola: Zakucao se u zaštitnu ogradu, vozača izvlačili iz slupanog auta

Kurir 01.12.2024
Jutros je kod Ada mola došlo do teže saobraćajne nesreće, a vozilo je potpuno slupano. Kako piše na Instagramu, Hitna pomoć je odvezla putnike iz slupanog automobila. Automobil je udario u zaštitnu ogradu. Prednja strana automobila potpuno je… »
Automobil se zakucao u zaštitnu ogradu: Teška saobraćajka kod Ada mola: Vozilo smrskano (video)

Automobil se zakucao u zaštitnu ogradu: Teška saobraćajka kod Ada mola: Vozilo smrskano (video)

Blic 01.12.2024
Jutros je kod Ada mola došlo do teže saobraćajne nesreće, a vozilo je potpuno slupano. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, Hitna pomoć je odvezla putnike iz slupanog automobila. Kako se vidi na snimku, automobil je udario u zaštitnu ogradu… »

Blic 01.12.2024
Jutros je kod Ada mola došlo do teže saobraćajne nesreće, a vozilo je potpuno slupano. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, Hitna pomoć je odvezla putnike iz slupanog automobila. Kako se vidi na snimku, automobil je udario u zaštitnu ogradu… »

Vesti dana »