Povezane vesti

Odrasle u siromaštvu i bez jednog roditelja, danas vladaju estradom! Ove pevačice su imale teško detinjstvo, ona godinu dana…

Odrasle u siromaštvu i bez jednog roditelja, danas vladaju estradom! Ove pevačice su imale teško detinjstvo, ona godinu dana…

Kurir 01.12.2024
Mnoge pevačice koje su danas velike zvezde i lagodno žive, odrastale su u teškim uslovima, patile zbog loših porodičnih odnosa, i svašta preturile preko glave još u detinjstvu. Ispovest mlade pevačice Zorane Mićanović o bolnim detaljima iz… »
"Majka me je ostavila sa pet godina, izabrala je njega ne mene" Potresna ispovest Zorane Mićanović izaziva suze: Želeo je da…

"Majka me je ostavila sa pet godina, izabrala je njega ne mene" Potresna ispovest Zorane Mićanović izaziva suze: Želeo je da…

Kurir 01.12.2024
Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako mlada ušla u svet šoubiznisa, Zorana ima bogato iskustvo u pevanju, a… »
"Očuh me je zaključavao u sobi dok ona ne dođe": Zorana progovorila o teškom odrastanju, i odnosu s majkom

"Očuh me je zaključavao u sobi dok ona ne dođe": Zorana progovorila o teškom odrastanju, i odnosu s majkom

Mondo 01.12.2024
Potresna ispovest Zorane Mićanović potresla je javnost. Pevačica Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako… »
„Majka me je ostavila sa 5 godina, izabrala je njega, a ne mene“: Potresna ispovest Zorane Mićanović

„Majka me je ostavila sa 5 godina, izabrala je njega, a ne mene“: Potresna ispovest Zorane Mićanović

Nova 01.12.2024
: Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako mlada ušla u svet šoubiznisa, Zorana Mićanović ima bogato… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Danas…

"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Danas…

Kurir 01.12.2024
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina a da je očuh želeo da se smesti u… »

Vesti dana »