Povezane vesti
Odrasle u siromaštvu i bez jednog roditelja, danas vladaju estradom! Ove pevačice su imale teško detinjstvo, ona godinu dana…
Kurir 01.12.2024
Mnoge pevačice koje su danas velike zvezde i lagodno žive, odrastale su u teškim uslovima, patile zbog loših porodičnih odnosa, i svašta preturile preko glave još u detinjstvu. Ispovest mlade pevačice Zorane Mićanović o bolnim detaljima iz detinjstva… »
"Očuh me je zaključavao u sobi dok ona ne dođe": Zorana progovorila o teškom odrastanju, i odnosu s majkom
Mondo 01.12.2024
Potresna ispovest Zorane Mićanović potresla je javnost. Pevačica Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako mlada ušla u… »
"Majka me je ostavila sa pet godina, izabrala je njega ne mene" Potresna ispovest Zorane Mićanović izaziva suze: Želeo je da…
Kurir 01.12.2024
Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako mlada ušla u svet šoubiznisa, Zorana ima bogato iskustvo u pevanju, a danas je… »
„Majka me je ostavila sa 5 godina, izabrala je njega, a ne mene“: Potresna ispovest Zorane Mićanović
Nova 01.12.2024
: Zorana Mićanović proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon hita "Sikter" privukla je posebnu pažnju na sebe i ukrala srca publike. Iako je jako mlada ušla u svet šoubiznisa, Zorana Mićanović ima bogato iskustvo u… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Danas traže…
Kurir 01.12.2024
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina a da je očuh želeo da se smesti u… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 35 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 25 minutajoš 17 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 66 povezanih

Sindikat "Nezavisnost": Tražimo minimalac od 600 evra ili 70.000 dinara
N1 Info pre 34 minutajoš 22 povezane