Povezane vesti
"Nudili su da kupim njivu pored Beograda": Nemanja Nikolić ovde nije hteo da se skući: "Da sam bio pametan, sad bih uživao"
Blic 01.12.2024
Pevač Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bioje jedan od najpopularnijih… »
"Nudili su mi da kupujem njive kraj Beograda, nisam hteo" Nemanja Nikolić o progovorio nekretninama i finansijama: Mogao sam…
Kurir 01.12.2024
Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Pevač je nedavno otvoreno govorio o svom detinjstvu, porodici, muzičkom… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 48 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 27 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 22 povezane