Povezane vesti
"Nudili su da kupim njivu pored Beograda": Nemanja Nikolić ovde nije hteo da se skući: "Da sam bio pametan, sad bih uživao"
Blic 01.12.2024
Pevač Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bioje jedan od najpopularnijih… »
"Nudili su mi da kupujem njive kraj Beograda, nisam hteo" Nemanja Nikolić o progovorio nekretninama i finansijama: Mogao sam…
Kurir 01.12.2024
Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Pevač je nedavno otvoreno govorio o svom detinjstvu, porodici, muzičkom… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 41 minutajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 44 povezane

Trampovo odustajanje od primirja kao cilja sigurno je obeshrabrilo Kijev i Evropu
Južne vesti pre 21 minutajoš 150 povezanih

AFP: Predsednik Srbije obećava snažan odgovor demonstrantima
Radio sto plus pre 26 minutajoš 7 povezanih