Povezane vesti
"Nudili su da kupim njivu pored Beograda": Nemanja Nikolić ovde nije hteo da se skući: "Da sam bio pametan, sad bih uživao"
Blic 01.12.2024
Pevač Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bioje jedan od najpopularnijih… »
"Nudili su mi da kupujem njive kraj Beograda, nisam hteo" Nemanja Nikolić o progovorio nekretninama i finansijama: Mogao sam…
Kurir 01.12.2024
Nemanja Nikolić je svoje detinjstvo proveo u selu Doljevac blizu Niša, a nakon audicije za prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ odselio se u Beograd gde i danas živi. Pevač je nedavno otvoreno govorio o svom detinjstvu, porodici, muzičkom… »
Vesti dana »

Tramp stigao u London: Slede susreti sa kraljem i premijerom Velike Britanije
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Macut sa delegacijom Kine: Jačanje partnerstva kroz ekonomske projekte i političku saradnju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ponovo se oglasio MUP: Objavio fotografije metka koji je ispaljen u Novom sadu: "Nema tragova zabranjenih supstanci"
Blic pre 10 minutajoš 2 povezane

Klinički centar Vojvodine: U Urgentni centar 5. i 6. septembra niko nije primljen zbog respiratornih tegoba
Danas pre 5 satijoš 1 povezana