Povezane vesti
Negić: Prijavite digitalno nasilje, mali ali važan korak
Radio 021 01.12.2024
Svi koji su se susreli sa problemom nasilja na internetu treba to da prijave platformi "Net patrola", poručio je Slobodan Negić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu i koordinator te platforme. "Mi dobijamo anonimne prijave od građanstva i na taj… »
Negić o vršnjačkom nasilju: Digitalno nasilje treba prijaviti Net patroli
Euronews 01.12.2024
Svi koji su se susreli sa problemom digitalno-mrežnog nasilja ili vršnjačkog nasilja na internetu treba to da prijave platformi "Net patrola", poručio je danas Slobodan Negić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu i koordinator te platforme. "Mi… »
Ovo je bitno: Evo gde treba prijaviti digitalno nasilje
Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Svi koji su se susreli sa problemom digitalno-mrežnog nasilja ili vršnjačkog nasilja na internetu treba to da prijave platformi "Net patrola", poručio je danas Slobodan Negić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu i koordinator te… »
Negić: Digitalno nasilje treba prijaviti Net patroli
RTV 01.12.2024
BEOGRAD - Svi koji su se susreli sa problemom digitalno-mrežnog nasilja ili vršnjačkog nasilja na internetu treba to da prijave platformi "Net patrola", poručio je danas Slobodan Negić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu i koordinator te… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 30 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane