Povezane vesti
Andrea Trinkijeri se kladio da će Partizan pobediti zvezdu: „Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina“
Hot sport 01.12.2024
„Bilo je samo pitanje vremena, da tim oseti da može“ Trener litvanskog Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, nije krio da je bio uveren u trijumf Partizana nad Crvenom zvezdom u nedavnom evroligaškom okršaju. Crno-beli su u 11. kolu ostvarili pobedu u gostima… »
Trinkijeri: "Kladio sam se na Partizan u derbiju - dobio sam..."
B92 01.12.2024
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri verovao je u pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom u Evroligi. Crno-beli su slavili kao gosti u 11. kolu rezultatom 89:77. "Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina, jer sam se sa mojim igračima i pomoćnicima kladio… »
Vesti dana »

Studenti i građani kod Sajma pokušavaju da spreče održavanje ispita Pravnog fakulteta, ispred njih je policija
Moj Novi Sad pre 1 minutjoš 26 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

VJT Beograd: Slučaj nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Serbian News Media pre 11 minutajoš 27 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 26 minutajoš 30 povezanih

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Forbes pre 21 minutajoš 20 povezanih