Povezane vesti
Andrea Trinkijeri se kladio da će Partizan pobediti zvezdu: „Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina“
Hot sport 01.12.2024
„Bilo je samo pitanje vremena, da tim oseti da može“ Trener litvanskog Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, nije krio da je bio uveren u trijumf Partizana nad Crvenom zvezdom u nedavnom evroligaškom okršaju. Crno-beli su u 11. kolu ostvarili pobedu u… »
Trinkijeri: "Kladio sam se na Partizan u derbiju - dobio sam..."
B92 01.12.2024
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri verovao je u pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom u Evroligi. Crno-beli su slavili kao gosti u 11. kolu rezultatom 89:77. "Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina, jer sam se sa mojim igračima i pomoćnicima… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane