Povezane vesti
Andrea Trinkijeri se kladio da će Partizan pobediti zvezdu: „Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina“
Hot sport 01.12.2024
„Bilo je samo pitanje vremena, da tim oseti da može“ Trener litvanskog Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, nije krio da je bio uveren u trijumf Partizana nad Crvenom zvezdom u nedavnom evroligaškom okršaju. Crno-beli su u 11. kolu ostvarili pobedu u gostima… »
Trinkijeri: "Kladio sam se na Partizan u derbiju - dobio sam..."
B92 01.12.2024
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri verovao je u pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom u Evroligi. Crno-beli su slavili kao gosti u 11. kolu rezultatom 89:77. "Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina, jer sam se sa mojim igračima i pomoćnicima kladio… »
Vesti dana »

Napad na Ukrajinu će biti napad na: Ameriku?! Razmatra se uvođenje famoznog člana 5 NATO-a: Cure detalji razgovora Trampa i evropskih lidera
Blic pre 41 minutajoš 31 povezana

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 13 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 41 povezana